Sivut

tiistai 14. elokuuta 2012

Katsastusaseman parkkipaikka

Jos aloitan tämän postauksen sillä että sanon käyneeni lauantaina katsomassa taas kerran kaverin agikisoja, niin kaikki jo tietää mitä siitä seuraa :D Eli siis kisojen jälkeehän oli tietenkin treenattava omaa koiraa! 

Mentiin lauantai-iltana meidän lähellä olevan Katsastusaseman parkkikselle. Siellä ei ollut ketään, toisin kun joskus aiemmin on ollut. Aloitin muutamalla kiertoharjoituksella, eli lähetin Foxin kiertämään parkkipaikalla olleita lippusiimatolppia. Tällä saikin aika kivan vauhdin koiraan :) Palkkiona vielä sukan sisälle tungettu tennispallo.

Sitten siihen pihaan tuli joku harjoittelemaan moottoripyörällä ajamista, joten hetken mietin siirrytäänkö toiseen paikkaan treenaamaan, jätetäänkö treenit kesken vai mitä oikein tehdään. Siirryttiin hieman sivummalle. Parkkipaikalla olikin sopivasti maalattu viivoja, varmaankin rekkojen pysäköintiä varten, joten päätin hyödyntää niitä seuraamisharjoituksissa. Välillä tuli hienoja pätkiä, mutta pidemmällä matkalla on tietenkin treenattava vielä paljon. Ja käännökset! Ne ovat aivan kesken! Ehkä mennään joku päivä hyödyntämään lisää niitä viivoja käännösten treenaamiseen. 

Oikeastaan alunperin olin ajatellut treenaavani jääviä, koska ne ovat ihan retuperällä ja vielä enemmän kesken kun seuraamisen käännökset. Tuo paikka vaan on aika meluinen kun moottoritie menee vierestä ja sitten siihen tuli vielä ne moottoripyöräilijätkin. Tässä kuitenkin selvä teema meidän seuraaviin treeneihin :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti