Sivut

tiistai 21. elokuuta 2012

Yleistä höpinää

Nyt on kaikkea pientä selitettävänä, joten voi tulla aika sekava postaus.

Siitä viimeviikkoisesta päällekäymisasiasiasta vielä... Mä taisin jonkin verran ylireagoida siinä että meni kaikki työ hukkaan, nimittäin seuraavana päivänä Foxin ohitukset oli jo paljon parempia ja nyt ollaan kohta jo meidän omalla tasolla. Varmasti Foxilla vain meni hetki palautua siitä hyökkäyksestä. Kouvolassa se käyttäytyikin jo ihan mallikelpoisesti mun kanssa. Käytiin kiertelemässä kojuja ja kaikkea(tavallisesti ei ole koira mukana). Kyllä sielläkin yksi pikkupuudeli vähän kilahti meille(tai no, Foxille), mutta ei siitä mitään kauheuksia tullut. Kuten kirjoitin jo ensimmäisessä postauksessa, jossa kerroin koiran rynnimisestä Foxin päälle: Onni on kovahko koira. 

Tänään naksuttelin Foxille pitkästä aikaa uutta juttua. Tarkoitus on saada se koskemaan tassulla paperilappua. Tästä voi sitten jatkossa jalostaa vaikka sellaisen "sammuta valot" tempun. Foxi silppusi yhden paperin ja varmaan viisi meni käyttökelvottomaksi kun se hienosti antoi ne mulle :D Me käytetään siis naksutellessa sellaista tyyliä että koira saa itse tarjota ja sitten vaan naksautetaan kun se keksii tarjota sen mitä toivotaan. Foxi on aika hyvä tässä :) Tietenkin jos se olisi vielä vähän vilkkaampi niin se olisi varsinainen haka.

Eilen käytiin taas pyöräilemässä. Oli tarkoitus käydä viime viikollakin, mutta oli sen verran lämmin etten viitsinyt. Kun kaivoin pyörän esiin pihalla taisi koiralla humahtaa kierrokset ties minne. Se oli ihan innoissaan! Käveltiin taas hiekkatielle ja sitten lähdettiin matkaan. Foxilla taisi olla hieman kierroksia, koska aluksi se ei tehnyt ollenkaan kunnolla vaan riekkui pyörän ympärillä, haukkui ja yritti napsia mua housujen lahkeesta. Ei tämä vaihe kauaa kestänyt vaan sitten mentiin jo samaan malliin kun edelliselläkin kerralla. Saatiin matkalle pari ohitustakin. Kävellyt ihminen ohitettiin oikein mallikelposesti ravilla, juoksijan kanssa Foxi jäi ehkä hieman haahuilemaan ja joudin käskyttämään sitä enemmän. Sillä on kuitenkin ravi- ja laukkakäskyt aika hyvin nyt hallussa ja se myös pysyy ravilla aika kovassakin vauhdissa. Näyttää kivalta kun se liikkuu oikein pitkällä askeleella :) Lenkit mennään pääosin ravilla ja höysteenä muutamia laukkapätkiä ja pari kunnon hurjasteluakin :D

Sunnuntaina olin vanhan hoitokoiran kanssa näyttelyssä ja kun tulin sieltä kotiin menin Foxin kanssa tekemään vähän tokoa pihalle. Ensin lähetin sen kiertämään valotolppaa muutaman kerran ja havaitsin sen olevan aivan mahtavassa työskentelymoodissa. Tehtiinkin seuraamisia niin että ensin lähetin sen tolpan kiertoon ja siitä suoraan seuraamaan. Oli varmaan hienointa seuraamista Foxilta! Lisäksi tehtiin myös pohjaa liikkeestä maahanmenolle. Nekin aika kivoja, nopeita ja teräviä :)

Näyttääpäs tuo meidän tapahtumakalenteri tyhjältä :o

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti