Sivut

sunnuntai 8. lokakuuta 2017

Ihmeiden aika ei todellakaan ole ohitse vol. 2

Viime viikolla käytiin päättämässä meidän näyttelyvuosi SNJ:n päänäyttelyssä Tuuloksessa. Tollereita oli tanskalaiselle Helle Danille ilmoittautunut harmittavan pieni määrä, en tiedä oliko näyttelypaikka karsinut osallistujia vai mikä oli. Näyttelypaikkana oli tosiaan Tuulosen kauppakeskuksen parkkihalli, mutta mun mielestä se ei todellakaan ollut niin kauhea paikka, mitä jotenkin etukäteen annettiin ymmärtää. 

Kerrankin pääsin ajamaan suoraan kotoa näyttelypaikalle, eikä tarvinnut ensiksi sählätä Järvenpään kautta hakemaan autoa. Zorakin lähti mukaan fanitytöksi. 

Urosten valioluokassa kilpailivat keskenään Foxi ja Vertti. Niitä ennen erin ja SA:n oli saanut kolme koiraa. Foxi tuntu hihnan päässä jotenkin tosi hyvältä! Irtosi hienosti yksilöliikkeissä ja seisoi hyvällä ryhdillä arvosteltavana. Ja se arvostelu muuten kesti! 

"Bigger size. Well balanced. Masculine head. Good expression and bite. Good neck and topline. Good deep chest. Well angulated front & back. Good bone and feet. Moves fluently. Good coat and temperament"

Tällä arvostelulla saatiin erinomainen ja jatkettiin suoraan kilpailuluokkaan Vertin kanssa. Juostiin kierros ympäri ja sitten edestakaisin ensin Vertti ja sitten Foxi. Tämän jälkeen tuomari laittoi Foxin ensimmäiseksi ja Vertin toiseksi! Molemmat saivat myös SA:n! Aivan mahtavaa!

Veteraaneista PU-kehään tuli mukaan vielä Paavo. Kierros ympäri ja avoimen luokan voittaja Kaapo käteltiin pois, samoin kun juniori. Jäljellä olivat nuortenluokan Velho, sekä Banietta's pojat Foxi, Vertti ja Paavo. Kysyttyään Velhon ikää, tuomari siirsi Velhon neljänneksi. Kierros ympäri ja meille osoitettiin ensimmäistä sijoitusta!!! Paras uros erikoisnäyttelyssä, huimaa!

ROP-kehään saatiinkin vastukseksi Alva-sisko, joka kierroksen jälkeen osoitettiin ROPiksi ja näin ollen Foxi VSP, muuten ensimmäistä kertaa elämässään! Lisäksi meillä oli vielä Banietta's kasvari ja Dinan jälkeläisluokka. Molemmat ryhmät olivat ainokaisia, ja saivat KP:n ja ollen ROP-kasvari ja ROP-jälkeläisryhmä.

Tollerikehän jälkeen käytiin kauppakeskuksessa pizzalla ryhmiä odotellessa. Valitettavasti ryhmien aloittaminen venyi ja venyi niin, että minun oli jo lähdettävä nilkka suorana ajamaan kohti Helsinkiä, koska olin vielä menossa illalla JVG:n keikalle. 

Foxi jäi vielä näyttelypaikalle pienen järjestelyn jälkeen, sillä se tarvitsi esittäjän jälkeläisryhmään ja kasvariin. Onneksi Minnan tuttu kultsuihminen Anu suostui esittämään Foxin, joka oli kuulemma mennyt hienosti, joskin vähän väsyneesti Anun kanssa. SNJ:n BIS-VSP kisassa Foxia vei Ninni, mutta siinä ei tullut sijoitusta. Jälkeläisryhmä sijoittui kolmanneksi. 

Olipahan päivä, jota en olisi meidän kohdalle olisi osannut odottaa! Kelpaa todella muistella, ja kauan! 

Iso kiitos Minna, Ninni ja Anu Foxista huolehtimisesta, kun omistajan täytyi kiiruhtaa muihin menoihin.

Nyt ihmetellään sitten hetki, että mitähän tehdään seuraavaksi. Messaria olin ajatellut jonkun aikaa, mutta tänä vuonna Foxi jää kyllä kotiin ja omistaja talkoilee sitten jalkansa kipeiksi :) Ensi vuonna sitten taas johonkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti