Sivut

maanantai 31. heinäkuuta 2017

On vaan niin kivaa

Lauantaina selviydyttiin Zoran kanssa Virpin luokse Orimattilaan yöksi. Oli helpompi lähteä sieltä seuraavana aamuna kimpassa kohti Poria, kuin että olisin joskus sunnuntaiaamuna yrittänyt julkisilla selviytyä johonkin kyytiinpoimittavaksi.

Tuomarina ollut Paula Rekiranta oli varsin tehokas ja kehäsihteeri kyllä myös teki ison osan siinä, että kehä eteni varsin nopeasti. Niin nopeasti että kun olin hakenut koiran häkistä, huomasin että muut avoimen luokan nartut pyörivät jo kehässä! No, ei muuta kuin sinne väliin ja uusi kierros ympäri. Itseasiassa ei oltu edes viimeiset, jotka siihen kehään tulivat.

Etukäteen vähän huoletti että mitähän mieltä Zora on eteensä tulevista koirista, mutta eivätpä ne sitä haitanneet. Se vain pisteli iloisena menemään. Kun sitten tuli meidän arvosteluvuoro tuomari kiinnitti heti huomion pään väriin ja sitä ihmetteli ja myös kysyi onko se aina ollut sellainen. Eihän se ole, koska pentuna oli ihan tasaisen punainen ja talviturkissa ei ainakana omasta mielestäni ole myöskään yhtä oudon värinen.

Kierros ympäri ja edestakaisin ja sitten pönöttömään tuomarin eteen. Zora seisoi kuin patsas, oli ilmeisen hypnoosissa lihapullasta, sillä jopa sen varsin tiiviistä huulista tippui kuulemma sellaiset kuolajojot että näkyi kehän laidalle asti :D

"Erittäin hyvän tyyppinen hieman ilmava narttu, kapea pää ja kevyt kuono-osa. Riittävä kaula. Niukasti kulmautunut. Eturintaa saisi olla enemmän. Hyvä luusto. Kevyt liikunta. Palkintosija johtuu värityksestä, joka ei ole kauttaaltaan punainen vaan päässä ja raajoissa harmahtava sävy"

Tällä arvostelulla saatiin tyydyttävä. Oikeastaan ollakseni rehellinen ei juurikaan edes harmita! Junnunahan samalta tuomarilta saatiin erinomainen ja silloin SA jäi uupumaan vain hieman häiritsevän värityksen takia, mutta nyt aikuisella se häiritsi vielä enemmän. Tasaisella värityksellä parempi laatuarvosana olisi ehdottomasti ollut mahdollinen. Allekirjoitan tämän arvostelun kyllä, ainoa vaan että kulmaukset on niukat vain edessä, takana on ihan hyvät ;)

Zoran kanssa on vaan niin mahtava tehdä ihan mitä vaan, että kai se jotenkin kuittasi tuon tyydyttävän. Se on niin iloisena aina tekemässä kaikkea mun kanssa, että ei siitä voi tulla kun hyvälle mielelle! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti