Sivut

maanantai 9. toukokuuta 2016

Amerikkalaista auringonpaistetta

Äitienpäivänä ajeltiin Zoran kanssa Lahden Jokimaalle ryhmikseen. Aurinko porotti kirkkaalta taivaalta ja oli varsin lämmin näyttelysää. Omaan makuun ihan kiva, mutta ehkä sellainen pilvisempi sää olisi koiraharrastuksiin parempi.

Nartun kanssa on hassua olla liikenteessä kun oma vuoro on yleensä vasta ihan reilusti rodun alkamisen jälkeen. Nyt kuitenkin kävin juoksemassa Zoran Pablo-veljen kanssa PU-kehässä ykköseksi asti ja Pablo sai sertinkin! 

Zora oli yksinään nuorten luokassa. Se seistä pönötti aika kivasti. Liikkeessä meinasin ensin lähteä peitsaamaan, mutta otettiin uusi pyörähdys ja saatiin ulottuva ravi esiin. 


"Viehättävä, vielä kovin ilmava vaikutelma, sievä kevyt piirteinen pää, hyvä kaula, runko saa vielä täyttyä, sopiva luusto, sopusuhtaiset kulmaukset, kaunis turkki, liikkuu kevyesti, koira joka vaatii aikaa, miellyttävä käytös"

Tällä arvostelulla Zora sai erittäin hyvän ja voitti luokkansa. Arvostelu on tosi Zoran näköinen ja olen kyllä tosi tyytyväinen siihen. Eihän se mikään suuri näyttelykoira ole, mutta eipä sitä sellaiseksi ole otettukaan. Täytyy vaan odottaa ajan kuluvan, ehkä se on parhaassa terässä vasta vetskuna! 

Käytiin myös pyörähtämässä Höpöjen kanssa kasvattajaluokassa ja saatiinkin oikein kiva arvostelu. Zoralla tosi meinasi vähän mennä kuppi nurin kun joku juoksikin sen edellä. No, ainakin irtosi :)

Tänään Zora kävi hieronnassa. Se on sellainen pieni lihaskimppu kyllä, tosin nyt joutuu vähän lihotuskuurillekin. Ollut selvästi energian kulutus niin suurta, että ei ole tullut huomioitua ruuan määrässä. 

Zora on kyllä niin kiva ja helppo koira! Sen kanssa voi mennä ilman ongelmia kaikenlaisilla kulkuvälineillä ja se vaan chillailee tyytyväisenä penkkien alla. Junan vaihdot ja muut menee ihan ongelmitta ja se jopa makasi kyljellään tosi kivasti, huomioiden että oli ekaa kertaa hieronnassa! Sillä oli vähän jumia niskassa ja takaosassa, mutta nyt ne on auki ja voidaan huoletta porhaltaa ainakin puoli vuotta ennen kun tarvitsee seuraavan kerran mennä hierottavaksi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti