Sivut

maanantai 4. tammikuuta 2016

Our year 2015

Tuttun tapaan on aika summata ensiksi viime vuodelle asetettuja tavoitteita ja sitten vielä lähiaikoina palata siihen, mitä tälle alkaneelle vuodelle on suunnitelmissa.

Meidän vuosi ei mennyt todellakaan aivan kun oli käsikirjoitettu. Kevät oli lupaava, mutta sitten kevään lopussa ei-koiriin liittyvät asiat, aiheuttivat hieman kaaosta ja epämääräisyyttä. Elämä ei todellakaan mene aina kuten elokuvissa, mutta toivottavasti tämä vuosi olisi parempi kuin edellinen. 

Viime vuodelle asetetut tavoitteet:

FOXI
- joku hassu näyttelykäynti

Käytiin Suomessa kahdeksassa näyttelyssä erittäin vaihtelevin tuloksin alkaen H:sta päättyen PU2 sijaan. Lisäksi Foxi kävi Ruotsissa, kaksi kertaa Virossa ja Liettuassa. Ehdottomana kruununjalokivenä pidän kyllä Foxin menestystä Ruotsin Voittaja -näyttelyssä, siellä oli yli 50 koiraa ja niin tuo vain kiri upeasti toiseksi saaden sekä sertin että cacibin! Mitään tulostavoitettahan tässä tavoitteessa ei ollut, mutta napattiin sitten myös oikeaksi cacibiksi vahvistuva vara-cacib Virosta kesällä.  

- pari treenijälkeä ja kokeeseen

Tästäkin olen todella tyytyväinen! Ei me kyllä tehty kun vissiin yksi treenijälki ja saatiin koepaikkakin, josta jäi käteen kolmostulos, johon olen kyllä todella tyytyväinen.

- mennään tokokokeeseen kun uudet säännöt tulee voimaan 
- treenataan iloisella mielellä

Nämä kaksi voi oikeastaan niputtaa. Mulla ei oikeastaan ole edelleenkään kunnollista käsitystä uusista tokosäännöistä, joten ei todellakaan menty kokeeseen. Tokoa ei olla oikeastaan treenattu. Ne noutotreenit mitä ollaan tehty, on ollut vähän siinä ja tässä mielentilan osalta. Foxilla on ehkä ollut vähän liikaa intoa ja suuret luulot itsestään.

ZORA
- joku hassu näyttelykäynti

Zora kävi neljässä näyttelyssä, parhaana tuloksenaan erinomainen ja luokkavoitto. Ja olihan se myös ROP-pentu Lahdessa!

- maltti, maltti, maltt
i
Tähän paneuduttiin keväällä enemmän, nyttemin ei juurikaan.

- riistatreenejä
Näitä tehtiin syklittäin, joskus enemmän ja joskus vähemmän. Voiko riistalla treenata koskaan liikaa?

- taipparit syksyllä?

Ei oikeastaan ollut missään vaiheessa edes harkinnassa. Kesä meni niin pilalle tuon aiemmin mainitun ei-koiriin liittyvän asian takia, että jäi treenit liian vähälle. Tosin olen kyllä sitä mieltä, että parempi näin, niin ehtii tuo partiotyttö vähän kasvattaa pääkoppaansa.

- paikka jossain tokoryhmässä?

Tämä onnistui! Tykkään meidän ryhmästä tosi paljon ja ehdottomasti haluaisin jatkaa samassa seurassa treenaamista jatkossakin. Keväällähän oltiin myös UMN:n pentutreeniryhmässä.

Nyt kun näitä tavoitteita katsoo, niin itseasiassahan ne ovat toteutuneet varsin kivasti. Tosin ei niissä mitään erityisen suuria tulostavoitteita tai vastaavia ole. Ehkä olen joku aiempi vuosi harmitellut, kuinka kaikki tavoitteet jää täyttymättä, joten nämä on sitten laaduttu jalat maassa.

Ehkäpä tälle vuodelle vähän reippaammat tavoitteet ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti