Sivut

sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Tallinnan valot

Melkein taas ajantasalla tämä blogi... Oltiin toukokuun viimeisenä viikonloppuna Tallinnassa vähän näyttelemässä Foxin ja Emmin sekä veljentyttö Vimman kanssa. Kolme näyttelyä oli tarjolla, joista kahteen olin ilmoittanut Foxin. Ajattelin vähän säästää sen turnauskestävyyttä ja rahaa kun jätin perjantaina olleen ryhmiksen välistä, kun Foxi ei edes tarvinnut sieltä mitään.

Lauantaina oli noutajien erikoisnäyttely. Aurinko porotti Kalevi Stadionille ja olikin varsin lämmin. Ja tietenkin tuomari Rosemarie Wild oli myöhässä. Foxi oli aika kivalla asenteella hommassa mukana ja kun vihdoin päästiin kehään se kyllä pisti parastaan. Ei ollut ryhdinkään kanssa mitään ongelmia tällä kertaa, kun koira tuntui taas olevan "katsokaa kaikki, olen niin upea" -asenteella kehässä. 

"Very nice breed type. Lovely masculine head. Correct outlines and angulation. Excellent coat texture. Good feet. Movement is ok, slightly narrow behind"

Tällä arvostelulla saatiin erinomainen ja luokkavoitto SA:lla. Sitten jatkettiin junnu-uroksen kanssa suoraan paras uros kehään, jossa mentiin pari kierrosta ympäri ja sitten Foxi osoitttiin ensimmäiseksi. Narttujen kehästä saatiin vastaan ROP-kehään Minna, Dragonflame's Masterpiece. Juostiin ympäri ties miten monta kierrosta ja siinä ehkä vähän huomasi että lämmin päivä alkoi tehdä tehtävänsä kun Foxi ei enää irronnut, vaikka muuten liikkuikin ihan reippaasti. Saatiin kotiinviemisiksi upea vihreä-valkoinen VSP-ruusuke, pokaali sekä termosmuki. Myöhemmin illalla saatiin kuulla että Minna valittiin noutajaerkkarissa Best In Show:ksi, joten ei todellakaan hävitty huonolle!

Sunnuntaina oli Eestin Voittaja. Siellä oli tuomarina irlantilainen kultsukasvattaja Orlagh Murray. Luultiin etukäteen että kyseessä olisi joku vanha pappa, mutta tuomari osoittautuikin nuoreksi naiseksi. 

"Correct head shape. Good quality coat. Slightly shorter legs in front. Little off angulated in rear. Correct head and ear placement"

Tällä arvostelulla irtosi erinomainen ja luokkavoitto ilman SA:ta. Joten ei päästy juoksemaan enempää kierroksia kehässä. ROP:ksi valikoitui Jedi ja VSP:ksi Minna.

Loppupäivä vietettiin syöden ja autossa istuskellen (ja netissä surffaillen). Oli kyllä väsyneitä koiria ja omistajia kun päästin takaisin Järvenpäähän. Oikein kiva reissu kyllä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti