Sivut

sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Kesäsää lämmittää ja kastelee

Kuluneella viikolla ollaan oltu Zoran kanssa kahdestaan Helsingissä. Onkin ollut taas kerran helppoa kun on vain yksi koira :) Kyllä se silti pidemmän päälle olisi hassua kun kahteen on jo tottunut! Parina aamuna tehtiin aamulenkin ohessa varista. Heittelin ensiksi vähän kierroksia nostattaakseni tennispalloa ja sitten vaihdon sen varikseen. Eipä ollut kyllä mitään onglemia sen kanssa! Tänään ajeltiin sitten vaihteeksi Orimattilaan.

Zora aloitti. Virpi vei sille variksen ruohikkoon piiloon ja sitten päästin sen vapaasti touhuamaan. Aika pian se saikin siitä hajun ja löysi sen. Ei taaskaan ollut suurempia ongelmia sen käsittelyn kanssa. Sitten se sai tehdä pari paukkunoutoa heittovarikselle ja kerran hakea sen vähän kauempaa. Kivaa työtä tällä kertaa variksen kanssa ja aika kivalla otteella se myös sitä kuljetti.

AARRE
 Sitten oli Foxin vuoro. Sen nähden täytettiin hakuruutu ja sitten vaan odoteltiin. Sillä on edelleen vähän suuret luulot itsestään, joten sitä ei päästetty tällä kertaa oikein hommiin. Kunhan se oli rauhoittunut sai se lopuksi noutaa yhden Virpin viemän damin. 

Sitten oli taas Zoran vuoro. Hakuruutua motivoitiin ja sitten se päästettiin etsimään. Sillä on kyllä tosi kivaa tuo hakutyöskentely! Taidettiin neljä haetuttaa ennen seuraavaa motivointia. Sitten taas kaksi ja uusi motivointi. Se tekee kyllä niin kivalla asenteella hommia :) Tykkään!

Kerro mulle mitä pitää tehdä!
Zoran kanssa pitäisi taas vähän muistutella mieleen palautusta sekä isojen damien pitoa, kun sillä on noista tavallisen kokoisista dameista tosi hassut otteet, jotka ei oikein ole pitäviä sen vauhdissa :D Jatketaan harjoituksia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti