Sivut

maanantai 23. helmikuuta 2015

Week 8 training

Kuten taisin edellisessä kirjoituksessa mainita, viime viikolla vieteltiin hiihtolomaa. Homma alkoi sillä että ilmestyttiin Foxin kanssa Järvenpäähän ja lauantaina koukkasin hakemaan Zoran takaisin Orimattilasta. Maanantaina oli Foxin hieronta ja tiistaina kääntyi auton nokka kohti pohjoista. 



Zoran kanssa tehtiin päivittäin damin kantamista. Aluksi kokeilin normaalipainoisella damilla, mutta se tuntui vähän hankalalta naruista johtuen joten vaihdoin kevyempään, jossa ei ollut narua. Kanto-ote alkoi sillä parantua pitkin viikkoa. Suu vissiin hieman käy kun näytti olevan hampaanreikiä tullut damiin. 



Kantamisen ohessa tehtiin palautusharjoituksia. Oikeastaan olin vähän yllättynyt että tuo melkein jopa tarjoaa damia mulle kun käännyn rintamasuunta Zoran naamaa päin. Tietenkään se ei pääse karkuun kun on hihnassa ja muutenkin tehtiin näitä sellaisessa mielentilassa että se oli jo ehtinyt juosta höyrynsä pihalle. Jatketaan ehdottomasti tätä samaa treenailua kun tuntuu sopivan oikein hyvin Zoralle!



Foxillekin piti keksiä jotain. Aluksi tehtiin tylsästi aika lyhyitä linjoja pihatiellä, mutta sitten iski välähdys! Pihassa oli isot lumikasat aurauksen jäljiltä, joten veinkin damin kasan taakse ja Foxi joutui menemään sokkona sinne. Kerrankin vähän erilainen variaatio meidän linjatreenistä.

Parin päivän aikana sinne kasan taakse rakentuikin Foxille muistipaikka, ja lopulta se hakikin damin sieltä ennakkoluulottomasti, vaikka ei sitä damia nähnytkään. Tai omistajaa kasan takana. Tuli lisäksi hyvää kiipeilyharjoitusta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti