Sivut

sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Sellainen viikko

Foxi on ollut tällä viikolla suurimmaksi osaksi todella ärsyttä. Siis aivan sellaista turkishattumateriaalia. Korvat ovat kadonneet, se on livistänyt kaksi kertaa pihalta, se rähisee muille koirille ja piipittää sisällä. Tästä seurauksena on omistajan hermotkin kiristyneet ja koiran perseilykyvyn sietokynnys madaltunut huomattavasti. Tällä viikolla on siis useaan kertaan hieman "neuvoteltu" siitä miten sopii toimia.

Tänään oltiin treenaamassa Emmin ja Vertin, sekä uuden treenikaverin Lotan ja Hipun kanssa. Koko hommahan alkoi hienosti kun muistin treeniajan väärin :D Aluksi olin ajatellut tekeväni pitkästä aikaa hakuruudun, mutta sitten peruutinkin suunnitelman, koska meidän yhteistyö on tällä viikolla ollut surkeaa.

Alkuun tehtiin samaa malttitreeniä kun viime kerralla. Ei mitään ongelmia malttamisessa. Mutta joku muu ongelma Foxilla oli kyllä, koska se piipitti(epätavallista sille) ja yritti hyppiä mua vasten. Tästähän tietysti seurasi välitöntä palautetta ja siihen se sitten jäikin. 

Siirryttiin seuraavaan tehtävään. Linjaa melko pitkällä matkalla niin että piti hypätä kahden pienen lumivallin yli. Onnistui ihan kivasti, mutta Foxi meni ensiksi tarkastamaan jokun linjalla olleen lumikökkäreen kun damin. Olisi varmaan pitänyt heittää se pois kun vein damia.

Sitten tehtiin pitkästä aikaa noutoa myös variksella. Tauon aikana on käynyt vähän kuten arvelinkin, riistankäsittely on ottanut hieman takapakkia. Foxi menee kyllä innoissaan varikselle mutta jää sitten sinne ihmettelemään että pitäisikö mokoma ottaa suuhun. Eiköhän tämä korjaudu riistatreenien lisäämisellä.

Treenien yhteydessä sain myös vahvistuksen sille että hieroja-ajan varaaminen olisi aiheellista. Itse olen jo aiemmin tällä viikolla katsellut että etenkin laukka on todella erikoisen näköistä. Eipä ihme että on paikat jumissa, ensin oli pakkasta ja Foxi ontui palelevia varpaita ja sitä taisi muutenkin palella(enpä älynnyt hommata sille talvitakkia kun ei se ole sitä aiemmin tarvinnut, vaan kireät pakkaset taisi yllättää meidät), sitten se on käynyt jäällä juoksemassa ja leikkiessään vetänyt parit lipatkin... Meidän oma hieroja on vaan nyt sairaslomalla niin täytyisi saada aika toiselle hierojalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti