Sivut

sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Kehäkettu

Tämän kuluneen viikon aikana käytiin kahdessa mätsärissä. Torstaina Järvenpäässä tuomarina oli trimmaaja Erica Hagman kennel Tutucinista. Foxi oli pennuissa viimeisenä ja oli pariton. Liikkui ja seisoi hienosti sekä antoi tutkia hyvin. Saatiin punainen nauha ja kommentti "olisi se voinut sinisenkin saada", ilmeisesti viitaten meidän parittomuuteen. Punaisten kehässä Foxi esiintyi jälleen hienosti, mutta ei tällä kertaa sijoittunut.

Sunnuntaina käytiin Tuusulassa ranskiskasvattaja Noora Ihalainen-Sairan(kennel Carte Truffé) kehässä. Oltiin kultsun pentua vastaan(kerrankin oli tasainen pari). Foxi liikkui ja seisoi taas hyvin. Tutkittavana oli ihan ok, tosin hampaat olisi voinut antaa katsoa paremminkin. Tuomarikin totesi että pari oli tasainen ja antoi meille sinisen nauhan. Odoteltiin heti ja sitten mentiin nauhakehään. Tuomari halusi nähdä liikkeet pareittain ja me saatiin pariksi whippet. Foxi liikkui hyvin toisen koiran vieressä ja perässäkin, mutta tällä kertaa ei sijoitusta tippunut. 


Helatorstaina käydään vielä mätsärissä Järvenpäässä ja sitten pidetään ehkä vähän taukoa. Ilmoittelen Foxin varmaan piakoin pariin pentuluokkaan sekä yhteen pentunäyttelyyn ja erkkarin pentuluokkaan. Siellä sitten viimeistään ollaan kehässä.

Keskiviikkona oli viimeiset JKK:n pentutokot. Kertailtiin vanhoja juttuja ja tehtiin luoksetuloa. Foxi jäi hihnassa pidettäväksi ja itse juoksin poispäin Foxia kutsuen. Koira jäi kiltisti istumaan ja odottamaan(jotain tekemistä taitaa olla paikallaolotreeneillä) mutta kun ehdin tarpeeksi pitkälle koiraa kutsuen niin se kyllä alkoi tempoa ja tulikin sitten aika lujaa luokse. Vanhoissa jutuissa ei ollut mitään ongelmia. Syksyllä katsotaan missä seurassa jatketaan treenaamista mutta kesä taidetaan puuhastaa ALO:n liikkeitä itseksemme. 

Damin pakkopitoa ei olla tehty. Tuntui että koiran noutohalut heräsivät kun 5kk tuli plakkariin :o Palautuksissa on vielä aika paljon tekemistä että ne olisivat nätit, mutta koira sentään tuo lelun/damin mulle :) Mahtavaa! Tosin ei tuo kyllä vielä niin varma ole että voisin sanoa että viimeisissä Anniinan treeneissä Foxi noutaisi kunnolla. Tiistaina ollaan siis menossa viimeistä kertaa Kirkkonummelle treeneihin, saa nähdä mitä siellä oikein nähdäänkään. Taipparitouhuiluita jatketaan luultavasti syksyllä jollain taipparikurssilla.


Tollerileiri onkin jo kahden viikon päästä! Kiva päästä tutustumaan uusiin tolleri-ihmisiin ja toivottavasti saadaan hyviä treenivinkkejä noutoihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti