Sivut

lauantai 22. elokuuta 2015

Juoksu-Norppa treenaa

Zoralla alkoi ensimmäinen juoksu juuri muutamaa päivää ennen kun ikää rapsahti 1v plakkariin. Ja tietysti juuri silloin, kun omistaja oli lähdössä reissuun. Seurasi siis hieman järjestelyjä, että koirille löytyi hoitopaikat, mutta kaikki kuitenkin meni ihan hyvin lopulta. Viime viikon torstaina ajeltiin sitten tuon juoksuisen koiran kanssa treenaamaan Villähteelle Niinan kanssa.

Zoran kanssa tehtiin vaakkua. Niina oli sulattanut sen, mutta siivet oli vedetty nippusiteillä kasaan. Tehtiin muistinoutona. Zora lähti aika kivasti ja nostikin vaakun. Sitten menin kehumaan sitä ja kappas vaan, vaakku tippui vähän ennen mua. Pääasia oli kuitenn, että vaakku nousi ja sitä kannettiin.

Tehtiin myös muutama markkeeraus variksella. Zorasta kyllä huomaa, että sille ei ole markkeerausheittoja kauheasti heitelty. Nimittäin se markkeeraa tosi huonosti. Se ei osaa kunnolla arvioida että mihin tippuu. Toisin kun taas Foxi on hyvä markkeeraaja, mutta sille on myös toki heiteltykin. Nyt Zora katsoi kaikki heitot lyhyemmiksi, kun mitä ne olivat. Sillä kyllä toimii nenä, joten vaakut kyllä löytyivät.

Lopuksi tehtiin helposta rannasta vesinoutoja. Ensin damilla ja sitten lokilla. Damin kanssa ei ollut mitään ongelmia eikä veteenmenonkaan kanssa ollut. Veteen se menee aika reippaasti, vaikka uimiset on jääneet tänä kesänä vähemmälle. Lokista sillä oli aika pinnallinen ote. Mutta se kuitenkin raahasi sen rantaan. Hirveän isohan se lokki on Zoralle, mutta kyllä se sen saa raahattua. 

Näissä treeneissä oli kyllä paljon parempaa riistatyöskentelyä kun edellisissä. Täytyy ehkä edelleen hehkuttaa, mutta mä niin tykkään Zoran työmotivaatiosta! Juoksutkaan eivät ole mun mielestä vaikuttaneet sen treenattavuuteen mitenkään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti