Sivut

torstai 2. tammikuuta 2014

Foxin vuosi 2013

Niin on vuosi 2013 vaihtunut vuoteen 2014! Foxi täytty 3v joulukuun puolen välin tienoilla. Hitsit miten aika menee nopeasti! Nyt luvassa katsaus siihen mitä ollaan tehty viime vuonna :)


Meidän viime vuoden tavoitteethan löytyvät tästä ja väliaikakatsaus tästä. En nyt ala uudestaan käymään noita kaikkia (joista osa edelleen ihan puolikahjoja) läpi. Heinäkuussa nostin muutaman tavoitteen eritysesti esiin ja niitä voisi hieman katsoa.

Poimitut tavoittethan olivat nämä viisi:
- silmäpeili
- MH
- lyhyet, hauskat ja vaihtelevat tokotreenit
- riistatreenit
- mejätreenit

Silmäpeili, MH ja tokotreenit jäi toteutumatta ihan täysin. Taipparijutuista jäi sellainen olo että kyllä niitä treenattiin aika paljon! Mutta eipä se haittaa kun se on sekä koirasta että omistajasta mukavaa. Lisäksi Foxi otti vielä melkoisia harppauksia ja siitä kuorituikin hyvä riistankäsittelijä ja innokas treenikaveri. 


Mejää ehdittiin tehdä kerran. Toista jälkeä varten etsittiin jo maastoja, mutta sitten kun löydetty lähdettiin kohti kotia ja mitäs minä löysinkään pöydältä. Kaksi veripulloa, joten ei sitä jälkeä ainakaan sillä kerralla olisi saanut tehtyä. Foxi vaikuttaa aika tarkalta ja hyvältä jäljestäjältä, joten eiköhän meistä vielä kuulla tämän lajin saralla!

Toko on meillä tosiaan ollut nyt määrittelemättömän mittaisella tauolla. Jotenkin itselläni ei ole motivaatiota, vaikka saatiinkin möllistä syksyllä kivat pisteet ei meillä silti taida tokon osalle olla mitään ihmeempiä suunnitelmia. 


Näyttelyitähän tuossa poimittujen tavoitteiden listassa ei edes mainittu. Foxi kävi kotimaassa 10 näyttelyssä ja se tuntuukin ihan sopivalle määrälle, sillä joka kerta Foxi on ollut iloisena kehässä ja esiintynyt reippaasti. Lisäksi käytiin tuhlaamassa rahaa ulkomailla kolmessa näyttelyssä. Tulossaldona kaikenkaikkiaan on kotimaan näyttelyistä 7 erinomaista, 2 EH:ta ja yksi H. Ulkomailtahan tulokset olivat 3xEH. Suomen tulosten seassa myös kolme SA:ta ja kaksi PU-sijoitusta ja tietenkin ne kaksi sertiä, joista saattoi alkuvuodesta haaveilla! Kaikin puolin melko onnistunut näyttelyvuosi takana, vaikka tietenkin olisi ollut kiva saada ulkomailtakin jotain, mutta ne reissut jo on melkein unohdettu :D 

Summasummarum, vuosi 2013 Foxin osalta oli selvästi plussan puolella! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti