Sivut

perjantai 17. kesäkuuta 2011

Tollerileiri @ Himos

Olenpas ollut laiska blogin päivityksen kanssa...

Oltiin viime viikonloppuna Tollerileirillä Himoksella. Perjantai meni lähinnä oleskellessa ja kävin kyllä kuuntelemassa taippariaiheista luentoakin. Nukuttiin Foxin kanssa hotellihuoneessa, jossa oli lämpimän viikonlopun pelastus, tuuletin.
Lauantaina heräsin melko aikaisin ja kävin Foxin kanssa ulkona ja itse aamupalalla. Sitten lähdettiin ajamaan treeniryhmäläisen kyydissä kohti Himoshuipun treenipaikkaa. Tarkoituksena oli aloittaa vesityöskentelyllä, joten oltiin pienen lammikon rannassa. Ensin tehtiin perusluoksarit ja sehän onnistui meiltä ihan hyvin ja varmasti. Sitten alettiin pohtia noutamista kouluttajan kanssa yksitellen. Me oltiin vuorossa ensimmäisinä. Meiltähän ei perusnouto suju, joten ei siinä alettu kokeilemaan josko se nyt yhtäkkiä olisikin sujunut... Lähinnä leikitin Foxia dameilla, jotta saisin sen kiinnostumaan niistä(toimii!). Luvassa siis dameilla leikkimistä jatkossakin.

Tutustuttiin myös lokkiin ja Foxi ei ihastunut siihen ollenkaan. Se olisi vain halunnut leikkiä lokin kanssa. Lopulta Foxi kuitenkin kävi nuuhkimassa lokkia, mutta suuhun ei ottanut. Onhan iso lokki nyt aika iso lintu pennulle kannettavaksi. Kouluttaja totesi että jos vesinouto sujuu niin ne lokit kyllä tulevat sieltä vedestä, vaikka eivät maalla koiraa kiinnostaisivatkaan. Tutustuttiin myös veteen. Ei tehty vesinoutoa, koska arvasin että Foxi vähän epäröi lampeen menemistä(sen siitä saa kun käy vain siistillä ja kirkasvetisellä hiekkakuopalla). Houkuttelin Foxin veteen ja se siitä.

Pidettiin vähän taukoa ja illalla palattiin takaisin Himoshuipulle. Tarkoituksena oli tehdä hakuruutu, mutta sitä ei Foxin kanssa tehty(perusnoudon osaamattomuus). Yritettiin leikkiä dameilla. Samoin yritettiin myös tutustua variksiin, mutta ne eivät tänään kiinnostaneet. Koira oli ihan väsynyt aamun pitkähköstä treenisessiosta ja lämpimästä säästä(n.30C).

Sunnuntainakin Foxi vaikutti vielä hieman väsyneeltä, mutta siitä huolimatta ajettiin taas Himoshuipulle. Tarkoituksena oli tehdä jälki. Ensin tutustuttiin kaniin ja koira tutki sitä innoissaan, mutta suuhun ei ottanut(varmaan hieman iso pennulle). Myös varikset olivat tällä kertaa paljon mielenkiintoisempia ja koira jopa otti niistä kiinni, tosin ote oli useimmiten siivestä. Tehtiin laahausjälki, jonka lopussa oli nakki. Koira aloitti jäljestämään hyvin, mutta lopulta ei enää jaksanut keskittyä jäljestämiseen enää kunnolla.

Leiri oli ihan mukava, nähtiin Foxin sisaruksia sekä saatiin paljon uusia treenivinkkejä. Sää oli hieno, mutta hieman liian lämmin koiraleirille. Ensi vuonna varmaan uudestaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti