Sivut

torstai 31. maaliskuuta 2011

Viikko 12

Viime viikolla puuhasteltiin taas vähän kaikkea.

Tiistaina oltiin porukan nuorimpina eläinklinikka Lauman pentulenkillä. Foxi oli tosi reipas ja paini kunnolla yhden sheltin kanssa. Kiva painikaveri kun oli lähes samankokoinen, tosin kyllähän Foxi shelttiä isommaksi kasva...

Keskiviikkona ajeltiin katsomaan UKU:n treenejä ja näyttäytymään Karoliinalle ja Nemolle. Foxi tutustui Karoliinan Nemo-bichoniin ja Karitan Rino-käppänään. Lisäksi nähtiin muitakin koiria. Jäätiin hetkeksi seuraamaa treenejä ja autoin vähän Karoliinaa. Foxi oli taas tosi reipas ja jaksoi jopa välillä keskittyä minuun.

Torstaina käytiin Lauman pentuklubilla. Ihmisille oli luvassa oppia koiran terveydestä sekä ensiavusta. Ihan hyödyllistä tietoa. Pennut oli mukana ja Foxi paini melkein koko ajan gordonsetteripentu-Sällin kanssa. Sällikin oli kiva leikkikaveri, koska koko eroa ei ollut juurikaan. Foxi ei ole mikään tyhmä, se tajusi kiskoa Sällin pois pöydän alta hihnasta. Sälli olikin ihan Foxin kuolassa kun oli lähdön aika :D Oli kyllä väsynyt tolleripoika illalla kotona.

Perjantai ja lauantai menivät itsellä flunssaa parannellessa. Lauantaille oli suuniteltu Dina-hoffin, eli mun vanhan hoitokoiran tapaaminen, mutta totesin että haluan ensin parantua flunssasta. Käytiin kuitenkin metsälenkeillä molempina päivinä.

Sunnuntaina oli Claudian ja kasvattaja-Minnan järjestämä pentutapaaminen Veikkolassa. Päästiin Foxin Vertti-veljen omistajan Emmin kyydillä. Veikkolassa meitä odottikin jo seitsemän muuta pentua, Foxin sisko Alva sekä veli Vikke sekä viisi muuta pentua. Harjoiteltiin hieman näyttelykäyttäytymistä(ei kyllä onnistunut kovin hyvin kun oli niin paljon kiinnostavia kavereita) ja tutusttiin kokonaiseen varikseen(yäk!). Foxi tutki varista tosi reippaasti ja yritti jopa ottaa jonkunlaista otetta siitä. Kokeiltiin myös agilityputkea. Sitten käveltiin pieni matka metsään ja päästettiin kaikki pennut irti. Voi sitä riemua ja menoa! Pennut juoksivat ja painivat toistensa kanssa riemuissaan. Juotiin vielä mehua ja syötii pullaa ja sitten lähdettiin kohti Järvenpäätä. Olipahan väsynyt koira kun kotiin päästiin!


Foxi, Gia ja Redi painivat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti