Sivut

tiistai 4. syyskuuta 2012

Elämää

Maanantaina ja torstaina käytiin taas pyöräilemässä. Foxi menee edelleen tosi hienosti. Alussa se aina raivoaa mulle ja meinaa napsia housun puntista. Hetkinen, enhän mä mitään austraaliankarjakoiraa ole ottanut vaan tollerin! Kuumuu tai turhautuu siinä kai syy napsimiselle. 

Keskiviikkona käytiin treenaamassa Karoliinan ja Nemon kanssa Kyrölän koulun kentällä. Kun mentiin autolta kentälle tuntui että koira olisi ollut hyvässä työvireessä, vaan eipä ollutkaan. Varmaan oli vähän liikaa häiriötä tai jotain, mutta sain tehdä hommia että sain koiran kiinnostumaan mistään yhdessä tekemisestä. Tai no, tekihän se joo, mutta varmaan mielummin olisi tehnyt jotain muuta. Sitten Foxi joutui odottamaan Karoliinan ja Nemon treenatessa. Kun irrotin sen ja tein lopuksi pari perusasentoa ja pikkupätkän vielä seuraamista niin se oli paljon yhteistyöhaluisempi. Meidän treenit on kyllä niin yksipuoleisia ja tylsiä että ei ihme että tuollainen rauhallisen oloinen koira tylsistyy. Mua vähän ärsyttää että Foxi on vähän sellainen tuulella käyvä. Joskus tosi hieno mutta joskus lahnailee... Minkäs teet, täytynee kehitellä monipuolisempia treenejä.

Viikonlopuksi oltiin saatu treenikutsu Virpiltä ja Nemolta, mutta päätin jo alkuviikosta jättää sen väliin. On ollut näitä koiraharrastuksen täyteisiä viikonloppuja niin paljon että viikonloppu tehden ei mitään kotona oli ihan kiva. Sitä paitsi Foxi onnistui kehittämään itselleen vatsaongelmiakin jostain, joten parempi oli että ei lähdetty Orimattilaan. Seuraavalla kerralla ollaan kyllä treenijoukoissa mukana!

Eilen Foxi askarteli kotona näyttelyhiirestään(ei siis ole oikeasti sen saatavilla koko ajan) nahan ja karvat irti. Pohdittiin äidin kanssa mitä pitäisi tehdä. Jostain syystä mulla tuli mieleen että ei ehkä ole kovin turvallista materiaalia suolistoa ajatellen. En edes tiedä mitä se on, varmaan jotain keinotekoista nahkaa ja karvoja. Päätettiin että jollain ilveellä se nahka täytyi saada ulos. Suolalla oksetettiin koira ja saatiinkin hiiren nahat ongittua oksennuksesta pois. Eli säikähdyksellä selvittiin!

Tänään sain vihdoin aikaiseksi lähettää valiovahvistushakemuksen Viron kennelliittoon! Eli nyt odotellaan postissa saapuvaksi diplomia ja ruusuketta :) Lisäksi maksoin JKK:n jäsenmaksun, eli ollaan taas seuran riveissä treenaamassa. Keskiviikkona ekat treenit, saa nähdä mitä tulee. 

Ja ai niin! Taisin täälläkin joskus kertoa pohdiskelleeni pitkään ilmoitanko Foxin Hyvinkäälle ryhmikseen. Siellähän piti olla ruotsalainen tuomari ja se olisi ollut lähellä meitä. En kuitenkaan ilmoittanut. Sinne sattui tuomarimuutoksella tulemaan Kirsi Nieminen, jolla me ollaan jo aiemmin oltu. Eipä harmita yhtään että en ilmoittanutkaan Foxia! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti