Sivut

maanantai 24. syyskuuta 2012

Ehkä se sittenkin edes jotain osaa

Viime viikon perjantaina oltiin taas Porvoossa treenaamassa Minna ja Emmin kanssa.

Alkuun lämmittelin Foxia vähän variksella, tosin ei se sitä halunnut ottaa mutta tosi kiinnostunut oli. Taidetaan vaan tarvita riistatreeniä useammin. Nythän me aika harvoin nähdään varista. 

Minnan saavuttua tehtiin yksi markkeeraus variksella. Foxi oli puussa kiinni ja ennen omaa vuoroaan katsonut Alvan suoritusta. Mitä tekee Foxi kun päästän sen noutamaan? Lähtee ihan täysillä aivan markkeerauksen vastaiseen suuntaan eikä kyllä taatusti nähnyt koko varista. Tosi hienoa... Damiakaan ei kyennyt noutamaan vaan keskittyminen oli ihan jossain muualla. Mietittiin hetki mitä oikein tehdään ja päädyttiin siihen että Foxi seuraa taas muiden suorituksia olemalla puussa kiinni ja lopuksi kokeillaan sen kanssa jotain. 

Tehtiin meidän vuorolla laahausjälki katkodamilla, jossa on karva keskellä. Ennen Foxi ei ole sellaista suostunut kantamaan, vaan on hämääntynyt siitä että se painaa ja roikkuu sivulla. Nyt meillä tosin on oma katkokaninkarvadami, jolla ollaan harjoiteltu kantamista ja se sujuu ihan hyvin, joten uskalsin päästää sen jäljestämään. Foxi tykkää laahausjäljestä ja nytkin sain rauhoitella sen lähtöpaikalle. Kun päästin menemään se jäljesti aika reippaasti ja kuitenkin samalla tarkasti. Katkodamilla otti damin suuhun ja toi ehkä puolimatkaan, jonka jälkeen pudotti mutta käskyllä toi sen minulle! Kiva saada edes joku onnistuminen :)

Lisäksi tehtiin yksi markkeerausnouto damilla, johon oli kiinnitetty variksen siipi. Senkään kanssa ei ollut muuta ongelmaa kun se että jotenkin Foxin tuodessa sitä irtosi siipi damista. Sainpahan kuitenkin siiven talteen kun dami jäi kiinnitysviritelmän katkettua matkalle. Ehkä nirhaan meidän nykyiseltä varikselta siivet irti sen jälkeen kun ollaan sillä pari kertaa treenattu. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti