Sivut

maanantai 10. syyskuuta 2012

Porvoossa aina aurinkoista

Joskus ennen muinoin mun vanha futisvalmentaja väitti että Porvoossa paistaa aina aurinko :D Viikonlopuksi todellakin toivottiin sitä auringonpaistetta Porvooseen, sillä näillä syyslämpötiloilla ulkona ilman auringonpaistetta on kylmä! Eipä pettänyt valmentajan väite vaan syysaurinko lämmitti meitä ihanasti, vaikka kehä olikin jo kymmeneltä aamulla. 

Tuomarina oli Hans Almgren Ruotsista. Hänhän siis oli tuomarina myös Messarissa viime vuonna ja mekin ollaan jo hänen arvosteltavanaan käyty. Silloin Foxi oli kehittymättömämpi(eikä tietenkään vieläkään ole valmis!) ja sai EH:n pehmeän selän takia. Porvoo on meitä lähellä ja halusin tietää mitä tuomari sanoo kehittynemmästä punaturkista.

Kehät olivat aamukasteen liukastamalla nurmipohjalla. Itse en liukkautta huomannut, mutta muut sitä valittelivat. Tällä kertaa vein itse Foxia. Foxi esiintyi mun mielestä aika kivasti. Kun lähdettiin juoksemaan ensimmäistä kierrosta nuorten luokassa päätti Foxi että hänen täytyy päästä kaahaamaan Vertin perään! Eli siis vetoa ja laukka-askelia. Vähän jarruttelin, mutta tästä jäi hyvä vauhti raviin :)

Foxi liikkuu... kuva c. Virpi Laaksonen


Tilltalande proportioner. Ngt kraftligt väl__ över skallen. Välansättä öron. Bra hals, kan bli lite fastare över ryggen. Står vid utåtvridna tassar fram. Ngt fallande kors. Bra ben och tassar. Utmärk musklar. Bra pälsstruktur. Fina vita inslag. Byggd för __ ändamål.

Tällä arvostelulla irtosi Foxille erinomainen! Ensimmäinen erinomainen Suomessa minun esittämänäni :) Kilpailuluokassa jäätiin kolmansiksi ilman SA:ta, mutta olin jo eriin ihan tyytyväinen. Vertti-veli oli myös tuomarin mieleen saaden vara-sertin nuorten luokan voittajan napatessa oikean sertin. 

Nartuissa päädyin paras narttu kehään esittämään Dinaa. Dina oli "hieman" mamman perään :D Sijoittui neljänneksi Foxin siskon Alvan voittaessa PN-luokan ja napaten vielä sertinkin! Aika hienoa! Lämpimät onnittelut vielä Minna!

Rotunsa parhaassa vastakkain olivat Reetu ja Alva. Punakeltaista ruusuketta heilutettiin tällä kertaa komealle Reetulle. Onnea Anni ja Marja!

Mukava ja tuloksiltaankin ihan kelvollinen näyttelypäivä Porvoossa. Kiitos kaikille seuralaisille! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti