Sivut

sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Sunnuntain treeniviritelmiä

Tänään käveltiin pellolle treenaamaan. Ajatuksena oli treenata linjaa ja saada etenkin siihen pituutta. Koko hommahan alkoi niin mahtavasti kun matkalla tajusin unohtaneeni noutajahihnan kotiin. Enkä siis vaivautunut kääntymään takaisin sitä hakemaan. Näin jälkikäteen ajateltuna olisi ehdottomasti pitänyt, sillä Foxi yhdistää sen tietynlaiseen tekemiseen.

Vein damin kahden pienen ojan yli linjan päätyyn ja Foxi odotteli varjossa. Kun lähetin sen se meni ihan mihin sattuu ihan kun ei ikinä olisi kuullutkaan "eteen" käskyä. Jestas! Eikä sitten tietenkään löytänyt damikaan. Uusi yritys ja ei toiminut kyllä sitten yhtään.

Sitten tein uuden linjan eri kohtaan ja sen kanssa ei ollut mitään ongelmia. Ehkä sinne loppuun voisi lähihakupillityksen pillittää, mutta se on meillä lievästi sanottuna työn alla. 

Sitten uusi yritys ojan ylityksellä. Taas osin oli ajatus vähän hukassa ja ei edennyt oikein suoraan, mutta sitten tuli mieleen että ehkä tuuli painoi damin hajua toiseen suuntaan. Damin löydyttyä palautus oli kanssa omaa sarjaansa kun Foxi kiersi ojan... Huoh!

Eipä jäänyt ollenkaan kiva maku näistä treeneistä. Pitäisi varmaan kokonaan lopettaa itsekseen treenaus kun Foxi tekee kimppatreeneissä ihan kivasti? :D


NOTES TO SELF:
1. älä kävele treeneihin, se vaan ei toimi Foxilla
2. KÄYTÄ NOUTAJAHIHNAA!!!
3. Yritä miettiä tuulta (oon vaan valitettavan huono siinä...)
4. Harkitse lämpimällä treenaamista 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti