Sivut

lauantai 26. huhtikuuta 2014

Superhappyfuntime

Tänään ajeltiin korkkaamaan näyttelykautta Lahden kansainväliseen koiranäyttelyyn. Tai no, mehän käytiin siellä Virossa tammikuussa, mutta nyt tarkoitan tämän kevätkauden korkkaamista. 

Foxi alkoi jo autosta otettua huutaa innoissaan. Tosi kiva :D Sitten onneksi keskittyi hajuihin ja oli hiljaa. Sen intohuutoa on vähän ärsyttävä kuunnella. 

Tollereilla oli tuomarina australialainen Danielle Dryburgh. Ilmoitin Foxin näyttelyyn oikeastaan vain siksi, koska olin utelias tämän aussituomarin suhteen. Meillä ei siis ollut mitään tavoitteita tulosrintamalla. Yleensä kun en ole mitään odottanut on tullut parhaat tulokset, esim. viime vuonna SNJ ja HeW. Tosin nöytyyttä on tullut opittua Foxin kanssa, ennen Foxia esitin koiraa, joka oli melkein jokaisella kerralla kehään astuessaan ROP.

Foxi oli todella innoissaan. Se heilutti häntää kehän laidalla ja näytti melkeinpä nauravan. Kehään päästyään se kyllä pisteli parastaan. Ainakin irtosi hienosti! :D Se jaksoi kuitenkin pönöttää tosi nätisti. Meille annettiin sininen nauha, eli eh. 

"Correct, pleasing type. Correct shaped head. Good level topline. Would prefer straighter lelgs, feet turning in front. Balanced on the move. Unsound out and back. Body tending to be long."

Sellainen arvostelu. On kyllä taas kerran ihan Foxin näköinen. Ainoa mitä hieman mietin on tuo "unsound out and back", mitähän se mahtaa tarkoittaa? En jotenkin meinaa löytää sille mitään hyvää käännöstä. 

Kilpailuluokassa Foxi oli sitten Vertin ja Kodan perässä ja kun lähdettiin liikkeelle niin tapahtui jotain. Foxilla oli hirveästi energiaa ja sitä saikin muistuttaa että miten olisi hyvä käyttäytyä. Eipä olekaan koskaan ennen tarvinnut :D Vaan ei kai sillä olisi ollut väliä vaikka se vähän laukkaili, koska kolmanneksi se olisi joka tapauksessa tullut kun Vertti ja Koda saivat kummatkin erinomaisen.

Tästä nyt sitten kohti muita toukokuun näytelmiä! Toivottavasi koiralla säilyy into mutta ei ammu yli.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti