Sivut

perjantai 13. heinäkuuta 2012

Mätsäri

Onpahan taas tosi mielikuvituksellinen otsikko :D En kyllä edes tajua miksi mun täytyy aina kommentoida näitä otsikoita tekstin aluksi...


Keskiviikkona ajettiin parin kaverin kanssa mätsriin Hyvinkäälle. Pienen kiertelyn jälkeen löydettiin Sveitsin koirakenttä, joka oli Hyvinkään vinttikoiraradan vieressä. Itsehän olisin siis naputellut osoitteen navigaattoriin ja löytänyt suoraan perille, mutta kaveri ei mokomia laitteita käytä niin sitten jouduttiin pyörimään ja etsimään paikkaa. Onneksi kuitenkin löytyi netistä ajo-ohjeet ja päästiin perille. 


Foxi oli taas aivan järkyttävä autosta otettaessa. Se oli aivan täynnä energiaa ja sinkoili, piippasi ja sähelsi. Kiristi hieman hermoja kun mulla oli häkki mukana, jota on hieman hankala kuskata mukana, koska sen reunat osuu helposti maahan kun se on niin iso. Jollain ilveellä selviydyttiin kehän laidalle. Häkki kasaan, koira sinne ja ilmoittautumaan. 


Sitten tulikin jonkin verran odottelua että päästiin kehään. Riehutin ja juoksutin Foxia ennen kehää, koska halusin sen olevan energisenä kehässä. Foxi seisoi totuttuun tapaan oikein nätisti ja tuntui että sen liikkeissä oli enemmän energiaa kun esim. Aptuksessa, jolloin se mun mielestä lahnaili ja oli vähän laiska. Johonkin väliin tuli jopa laukka-askeleita :D Tätä reipasta liikkumista lähdinkin tavoittelemaan tästä mätsäristä. Foxi antoi myös tutkia oikein nätisti ja sai tuomariltakin kehuja :) Punainen nauha toista tolleria vastaan.


Nauhakehässä meidän eteen osui collie, joka hidasteli koko ajan niin ettei Foxi oikein päässyt esittämään liikkeitä kunnolla vaikka aina välissä odoteltiinkin että saataisi edes vähän tilaa juosta. Seisoi nätisti mutta kiitos ja näkemiin tällä kertaa. Eipä haitannut vaikkei sijoitusta tippunutkaan, koska olin niin iloinen ja tyytyväinen Foxin esiintymiseen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti