Sivut

lauantai 24. elokuuta 2013

Mukavia yllätyksiä

Tänään oltiin isommalla porukalla treenaamassa Tolkkisissa. Mukana oli mun ja Foxin lisäksi Emmi&Vertti, Minna&Alva, Virpi&Koda, Pirjo&Riko sekä Manta&Oodi lisäksi mukana oli Virpin poika Matias. Kiitos paljon kaikille treeniseurasta oli kivaa ja koiratkin pelittivät aika kivasti :)

Foxi oli ensimmäisenä vuorossa, joukossa oli pari kuumakallea ja yksi Foxi, joten sen sopi hyvin aloittaa. Ensin tehtiin pari variksen nostoa maalta, jotka sujuivat hyvin, joten siirryttiin markkeerauksiin. "Tarkkana" sanan jälkeen Foxi osasi aika kivasti katsoa mihin lintu oikein lensi. Se meni kivalla vauhdilla varikselle ja ehkä vähän pyöritteli saadakseen paremman otteen. Palautukset oli tosi kivoja. Se on kyllä edistynyt, nyt jos ote oli vähän huono ja varis putosi se ei säikähtänyt vaan korjasi paremman otteen. 

Sitten tehtiin pupua. Se kiinnostaa kovasti kyllä Foxia, mutta uskallus ei ehkä ihan riitä löllyvän pupun poimimiseen. Lisäksi mun pupu on vielä aika iso ja painavakin. Sitä sitten nuuhkittiin ja käskin nostaakin mutta Foxi tuntui hieman paineistuvan ja alkoi käännellä päätään poispäin. Heitettynäkään ei tuonut, eli pupun kanssa on vielä pitkä matka edessä! Tehtiin laahausjälki keinokanilla ja siinä ei ollut mitään ongelmia. Nyt vaan pitäisi lopettaa sen kanssa, koska oikealla kanillahan ne taipparitkin tehdään.

Sitten siirryttiin rantaan. Foxi oli innoissaan kuten aina rannassa. Tehtiin ensin pari noutoa maalla ja ensimmäistä se ei aluksi meinannut noutaa kunnolla kun se taisi hetken jo luulla että noudettava onkin lokki, joka sattui lojumaan maassa matkan varrella. Sitten ehtiin pari välinoutoa vedessä ja ne sujuivat kivasti. Sitten uskalsin jo heittää daminkin. Foxin kanssahan ongelma ei ole ollut se että se jättää vaan se että se ei halua tulla vedestä. Tällä kertaa Foxi teki kuitenkin mallikelpoisen palautuksen.

Sitten kokeiltiin lokkia. Sellaisen Foxi on nähnyt viimeksi joskus kaaaauan sitten. Silloin se heitettiin veteen ja Foxi ui sen luo, mutta nyrpisti nenäänsä ja jätti lokin mereen. Nyt se meni lokille ja vähän ihmetteli, mutta sitten otti kuitenkin otteen, joskin hyvin pinnallisen, ja lähti raahaamaan lokki kohti rantaa! Hitsit, miten kiva yllätys! Otteessa on paljon parannettavaa, mutta tykkään miten se kuitenkin nyt otti lokin suhteellisen spontaanisti kun yleensä sen suhtautuminen riistaan on kiinnostunut mutta vähän varovainen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti