Sivut

lauantai 10. elokuuta 2013

Innon vai kunnon puute

Tänään käytiin perusporukalla treenaamassa Porvoossa. Ensin mentiin Tolkkisiin, jossa päädyimme tekemään pelkän vesityön. Tavan mukaan Foxi aloitti. Tavoitteena treeneihin oli saada mahdollisimman paljon onnistumisia.

Ensin ihan rannassa muistinoutoja. Toimi oikein kivasti ja kiltisti. Sitten vietiin muistidami ja heitettiin toinen dami veteen. Otimme pari askelta kohti muistidamia ja kyllä se nousikin aika vaivatta! Sitten pari välinoutoa vedessä niin että molemmat olivat vedessä. Kovin syvällä ei oltu, mutta niin että koira kuitenkin tajusi olevansa vedessä. Tosi hyvät noudot ja olen iloinen että kontrolli säilyi minulla. Lopetimme hyvään suoritukseen.

Sitten siirryimme muualle maastoihin. Foxille tehtiin mun toiveesta isohko hakuruutu, jossa damit olivat takaosassa. Dameja oli kuusi, joista ajattelin että neljä haetutan. Kaksi nousi vaivatta, mutta sitten loppui täysin hakuinto. Se ei oikein irronnut vaikka aluksi lähti kauaskin ja askelkin näytti vähän painavan. En tiedä loppuiko Foxilta hakuinnon lisäksi myös kunto. En kyllä sitäkään tajua miten saatoin sen ollessa nuorempi haetuttaa vaikka miten monta damia, mutta nyt hyytyy kahden jälkeen. 

Sitten vähän varisteltiin. Foxi kyllä kiltisti nosti variksen, mutta ote oli aika huono eikä se niitä kyllä rakasta. Sitten keksittiin että tehdäänkin niin että ensin lähetetään Vertti noutamaan ja sitten Foxi perään. Enpä olekaan nähnyt Foxin menevän sellaisella innolla varikselle! Ainoa mikä tässä vähän kusahti oli se että koska Vertti odotti meidän vieressä ei Foxi halunnut "aarteensa" kanssa tulle mun luokse, eli suomeksi, palautus kusi. 

Viimeiseksi tehtiin pupujälki. Se meni hienosti! Foxi vähän mietti ottaako keinokanin suuhun vai ei. Juuri silloin olin melkein avaamassa suutani ja hihkumassa jotain maanittelusanoja, mutta Minna ehti juuri sanoa "älä katso sinne!", joten käännyin hetkeksi ja pidin suunkin kiinni. Sitten Foxi tulikin jo kani suussa kovaa vauhtia! Jes!

Summasummarum, onnistumisia saatiin paljon, mikä olikin tavoitteena :) Siltikin itseäni hieman harmittaa huonosti mennyt hakuruutu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti