Sivut

torstai 22. elokuuta 2013

Torstai-illan touhut

Tänään alkoi mun uusi elämäni koulun penkillä. Illaksi oltiin kuitenkin Emmin kanssa sovittu pikkutreenit meidän lähimetsään. Mulla aikataulu oli aika kiireinen, ehdin just ja just syödä kun piti jo olla valmiina. Keksin kun tulin kotiin että en annakaan yhtään huomiota Foxille, josko se sitten tekisi kunnolla töitä. Tavallisesti se kyllä pyörii jaloissa mutta huomioin sitä aina vasta kun olen saanut kantamukset ja ulkovaatteet pois. 

Foxi sai pihassa ihan älyttömät kierrokset veljestä ja autosta. Olin jo tässä vaiheessa suunnilleen valmis tekemään turkiksen siitä. Päästettiin pojat kuitenkin ihan pieneksi hetkeksi irti. 

Ensiksi ajattelin että olisin riehunnan ja riekkumisen seurauksena tehnyt taas tylsiä välinoutoja ja damikujaa, mutta sitten ajattelinkin että kun kerran oli varikset mukana ja koirakin tuntui hyvin innokkaalta niin tehdään variksella. 

Ensin tehtiin ehkä yksi nosto ja yksi välinouto, jonka jälkeen vein variksen kauemmas ja lähetin hakemaan. Vitsi mikä vauhti Foxilla oli! Ja otekin aika kiva :) Tehtiin myös huisi yhden variksen hakuruutu ja hei, sehän tuli sieltä! Otteet tuntui vaan paranevan koko ajan. Ja se vauhti oli tosi kivaa katseltavaa kun yleensä Foxi on vähän sellainen "hyihyi - jos on ihanihan pakko - hyi". 

Ollaan toki viime aikoina aika paljon tehty jotain variksella, mutta treenit on olleet hyvin innottomia ja tylsiä jos ei lasketa edellistä Porvoon keikkaa mukaan. Sellainen tylsä treenaus ei oikeasti ole Foxille yhtään sopivaa, mutta ajattelin että ehkä se sellaisella perustyöllä oppisi variksia kantamaan. En tiedä onko tämä nyt tuottanut hedelmää vaiko onko kaksi hernettä yhtäkkiä törmänneet Foxin päässä.

Lisäksi saattoi toki vaikuttaa se että Foxille on nyt monta kertaa tehty kateustreenejä, kun se ei ole varista hakenut niin Vertti on sen saanut. Tällä kertaa Vertti oli koko ajan aika lähellä meitä, joten pakkohan ne varikset oli hakea tai muuten veli olisi vienyt ne! On se kateus kummallista ;)

Ehkä ei sittenkään ihan heitetä kirvestä kaivoon tän taipparihomman kanssa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti