Sivut

lauantai 14. syyskuuta 2013

On vaan niin kivaa

Mä olen löytänyt ihan uuden ulottuvuuden tästä koiraharrastuksesta nyt kun huomaan mistä Foxi tykkää ja mistä ei. Sen kanssa on niin paljon kivempi tehdä kun siitä tekemisestä tykkää omistajan lisäksi myös koira! Esimerkiksi nyt kun Foxin mielestä näyttelykehässä on hauskaa tekisi mun mieli ilmoittaa se kaikkiin maailman näytelmiin, koska se vaan on kivaa. Okei, jos menen liikaa se todennäköisesti kyllästyy. Sitä paitsi, olen köyhä opiskelija, joten ihan kaikkialle ei ole varaa lähteä.

Tänään ajeltiin Porvoon Kokoniemeen näyttelyyn. Sanoin jo Emmille autossa että mulla on kaksi aavistusta 1. saksalaiset tuomarit tunnetaan hyvin tarkkoina -> Foxin etujalat -> EH tai huonompi. Toinen aavistus tuomari tykkää vahvoista -> Foxi on aika vahva -> ennenkuulumattoman upea menestys. Toinen näistä oletuksista toteutui. 

Tuomarina oli tosiaan saksalainen Hassi Assenmacher-Feyel. Hänen arvostellessaan en kuullut yhtään mitä hän sanoi. Lisäksi pieneksi ihmeeksi hän ei yksilöarvostelussa katsonut ollenkaan koirien sivuliikkeitä vaan ainoastaan etu- ja takaliikkeet. Foxin etujalathan menee ehkä vähän miten sattuu siksi kun etujalat eivät ole täysin suorat. 


Katsokaa tätä ryhtiä!
"Correct size. Masculine head, expressive broad skull. Good eye color and ear carriage. Good neck, a bit long in loin. Good ribcage and forechest. Frontlegs turning outwards. Well angulated behind. Good tail carriage. Front movement should be much better"

Aavistus numero yksi toteutui ja Foxi sai erittäin hyvän. Tuomari ei perustellut arvosanaa sen kummemmin, mutta kun arvostelu on tuollainen kun Foxilla ei taida olla muita vaihtoehtoja kun tuo viimeinen lause syyksi erittäin hyvään. Jotenkin olin varautunut tähän joten en osannut olla kovin pettynyt. Arvostelu oli hyvin Foxin näköinen ja jaksan vaan aina niin iloita Foxin iloisesta kehäkäytöksestä ja energisestä liikkumisesta, tänäänkin annoin sillä vielä lisää hihnaa, kun se pyrki niin kovasti eteenpäin! Lisäksi tekisi mieli pissiä hunajaa kun näin nuo Virpin ottamat kuvat! Onpas Foxi pönöttänyt upeasti!

ROP oli nuorten luokan uros Ogaleesha's Ashkii ja VSP Hedera's Hello I Love You, onnittelut!

1 kommentti:

  1. Hienosti Foxi pönötti ja selkeesti on alkanut nauttia kehässä olosta ja kaasuttelusta veljen perässä :D

    VastaaPoista