Sivut

sunnuntai 29. syyskuuta 2013

4/6

Torstaina käytiin tekemässä viimeistelytreenit Vertti-veljen kanssa. Vertti siis kävi eilen Pomarkussa kokeilemassa taipumista, mutta tällä kertaa vähän meidän kaikkien yllätykseksi se ei tuonutkaan yhtään varista hakuruudusta! :o

Mutta nyt itse asiaan. Vaihteen vuoksi ensin oli Vertin vuoro. Vein varikset ruutuun ja Vertti hakikin hienosti 6/8, enempää ei haetettu. 

Sitten tuli Foxin vuoro. Viimeaikaisen tapansa mukaan Foxi oli tosi innoissaan. Ruutu tehtiin motivoidusti ja tällä kertaa Emmi teki siitä tarkoituksella aika pienen. Sillon on Foxilla paremmat mahdollisuudet jaksaa hakea useampi kun yksi tai kaksi. Tavoite oli saada haetettua 3-4 vaakkua. Foxi teki tosi kivaa hakua ja löysikin aika hyvin varikset. Sen into ei vielä kahden haetun jälkeenkään tuntunut hyytyneen, joten jatkettiin vielä kahden hakuun. Nekin löytyivät hienosti! Intoa olisi ollut varmasti vielä vaikka ruudun tyhjentämiseen, mutta lopetettiin nyt neljään, joka muuten on enemmän kun mitä Foxi variksia on koskaan aikaisemmin tuonut! Olin kyllä taas kerran niin tyytyväinen tuohon otukseen! En kyllä myöskään tajua miten se nyt yhtäkkiä on niin kovasti syttynyt yhteistyöhön ja variksiin.

Olin katsomassa niitä Vertin taippareita ja se olikin itselleni hyödyllinen reissu. Jotenkin teki tosi hyvää nähdä miten erilaista työtä koirat teki. Itse olen myös kuvitellut vaaditun tason olevan hieman korkeampi kun mitä ainakin tuolla Pomarkussa oli. Sen reissun jälkeen en todellakaan ole heittänyt kirvestä kaivoon Foxin taipumisen osalta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti