Sivut

tiistai 5. maaliskuuta 2013

Serti, cacib, ROP, voittajatitteli, valionarvo, ryhmävoitto...

... Ne osuivat meidän matkaseurueemme jäsenille. Punaisen koiran tulossaldosta ei jäänyt jälkipolville eikä nykyisillekään mitään ihmeempää kerrottavaa. Tässä nyt molempien päivien arvostelut, palaan myöhemmin tarkemman matkakertomuksen merkeissä!



"Good size. A little long in body. The back is little rising in a poop. Very good angulations in rear. Good angulations in front. Too tight elbows. Front legs east-west. Very nice head. Very nice profile. Well field muzzle. Very good expression. It's not stabile in hocks, so he is up and down. Nice coat"

Tämän arvostelun meille kirjoitutti puolalainen Andrzej Stepinski, joka antoi viime vuonna junnusertin Foxille ja laittoi jopa ROP:ksi, tosin silloin ei ollut kilpakumppaneita. Tällä kertaa tuloksena erittäin hyvä. Täytyy kyllä hieman ihmetellä kirjoittavan kehiksen englanninkielen taitoa, "rising in a poop" :D


"Nicely shaped typical male. Good head and expression. Good neck. Well laid back shoulders. Nicely closed elbows. Weak pasterns and turned out forefeet. Well proportioned body. Nice angulations behind. Good quality of coat. Sound mover, but much correct strikes of front legs due to structural false"

Ja sunnuntain arvostelu on unkarilaisen Czeglédi Attilan sanelema. Tälläkin arvostelulla irtosi EH. Hieman ehkä jännä kommentti tuo "sound mover", koska kun liikutin Foxia ulkona niin se ei todellakaan liikkunut hyvin vaan aika jähmeän näköisesti. Ilmeisesti sain sen kuitenkin vertymään ennen kehää. 

Ai että, rakastan tämän koiran päätä <3
Molemmat arvostelut ovat hyvin Foxin näköisiä ja voisin arvata että ilman tuota Foxin "tavaramerkkiä" eli toista etujalkaa olisi voinut erinomainen tullakin. Joskus sen jalan asettumaan paremmin, joskus huonommin, mutta kyllä hyvä tuomari sen myös huomaa. Foxin vahvuudet(pää&ilme, turkki, kulmaukset) huomasivat molemmat tuomarit aivan kuten heikkoudetkin(etutassut). 


Harmittaako? Totta kai kun lähtee ulkomaille niin toivoisi ettei tarvitsisi ihan tyhjin käsin palata. Tällä kertaa tosin tiesin että kehässä oli myös suomalainen valiouros, joten odotukset eivät tulosten osalta olleet kovin korkealla. Voisi kai sanoa että olin varautunut. 

Mukana myös täysin aiheeseen kuulumattomia kuvia tältä talvelta(kannattaa toki rahdata järkkäri ulkomaille, mutta sitten unohtaa sen käyttö melkein kokonaan...).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti