Sivut

sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Kun tokottaa

Meillä on nyt ollut tokoilusta varmaan lähemmäs 4kk tauko. Tauko, joka oikeasti johtui siitä että seuralla ei ole talvitreenipaikkaa hallissa ja nyt kun treenit alkoivat taas helmikuussa niin ei kyllä ohjaajaa huvita sormia palelluttaa saati herkästi jumiutuvaa koiraa makuuttaa kylmässä. Taukoa me kaivattiinkin, ja hei, siitä oli jopa hyötyä!

Kävin viime perjantaina Porvoon D&C Dogsportissa ja mukaan tarttui narupallo muutaman muun jutun lisäksi. Foxi ei ole ollut kovin kiinnostunut narupalloista, mutta tämä uusi on ontto sisältä eli antaa siis periksi vähän suussa. Lisäksi sillä on nyt Virosta ostettu ketunhäntä, joka on POP!

Maanantaina ajattelin että teen pienen treenin, en varsinaisesti ollut suunnitellut mitään muuta kun haluan kokeilla millaisella fiiliksellä koiruus toimii. Tarkoitus oli myös käyttää leikkimistä palkkana vähän enemmän. Tehtiin oikeastaan ainoastaan seuraamista. Foxilla oli hurjan hauskaa! Asento ehkä vähän poikitti, mutta eipä ollut sellainen perässävedettävä kun syksyllä! Jeejeejee! Käännökset ehkä vähän löysiä, mutta tosiaan eipä niille ole mitään tehty pitkään aikaan. Uusi narupallo oli myös tosi-POP. Se oli paljon kivempi kun meidän aikaisemmat narupallot :) 

Keskiviikkona treenailtiin Karoliinan ja Nemon kanssa. Meillä kummallakaan ei ollut varsinaista treenisuunnitelmaa, vaan tavoitteena oli lähinnä jälleen hyvänmielentreenit. Jällleen seuraamista ja Foxi oli kyllä aika pätevä! Lisää vaan nähtävästi leikkimistä niin saa vähän tuohon sohvapotaattiinkin poweria.

Nyt pitäisi sitten kai alkaa palautella jääviä mieleen ja paikkista, ja seuraamisen asentoa ja ja ja...

Nyt tokottaa, koiraa ja omistajaa! Kylläpä onkin kiva treenata iloisen treenikamun kanssa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti