Sivut

keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Liebster blog



Foxin blogi sai Tolleri Kiiran blogilta Liebster blog -tunnustuksen :) Aika kiva saada tällainen, vaikka oikeastaan en näistä kiertosysteemeistä niin välitä. Meidän(tai siis Foxin) blogi oli ensimmäisenä mainittu, blogi valittiin koska se on kuulemma hyvä, mutta lukijoita on vähän. Oikeastaan tällä blogissa taitaa virallisesti olla vain yksi lukija, mutta todellisuudessa esim. Tollerilinkkien kautta tänne päätyy ties kuka. 

Nyt näihin mun blogivalintoihin... Valitsin koira-aiheisia blogeja, joita päivitetään ahkerasti. Sellaisia on mun mielestä kiva lukea. Kuvat on myös kivoja, vaikka en itse kovin usein laitakaan kuvia postauksiin, mutta liika on liikaa kuvienkin kanssa. Tykkään myös seurailla tuttujen kuulumisia enemmän kun tuntemattomia, ja erityisesti tolleriblogeja :) Koirablogeilla muuten harvemmin on yli 200 seuraajaa.


Kyseessä on LIEBSTER- palkinto jonka ajatuksena on saada huomiota blogeille joilla on alle 200 seuraajaa. Liebster tarkoittaa rakkain tai rakastettu, mutta voi tarkoittaa myös suosikkia.

Liebster - palkinnon & haasteen säännöt:
1. Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi haasteen sinulle.
2. Valitse viisi blogia (joilla on alle 200 lukijaa) ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa.
3. Toivo, että ihmiset kelle jätit palkinnon antavat sen eteenpäin heidän viidelle suosikkiblogilleen.

Mun valinnat Liebster-palkinnon saajiksi:

P.S. Piakoin luvassa taas vaihteeksi treenipostaus...









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti