Sivut

lauantai 17. marraskuuta 2012

Hämärähommia

No niin, nyt tätä treenipostausta mitä jo lupailinkin. Muhun on iskenyt pienoinen treenikärpänen ja intoa riitttäisi treenaamiseen taas vaikka millä mitalla. Tosin pimeässä ei pahemmin huvita treenata kun ei näe mitään. Keskiviikkona illalla pimeässä ja sateessa käytiin kuitenkin tekemässä pieni katsaus meidän alokasluokan liikkeisiin. 

Mulla oli namipurkki palkkana, ja sille päästin Foxin vasta kun olin tehnyt läpi kaikki liikkeet mitä yksin pystyi, eli paikkis, molemmat seuraamiset, jäävät ja luoksari. Treenipaikkana oli koulun kenttä, jonka ympärillä pyöri lapsia ja koiran ulkoiluttajia sekä jonkin verran autojakin.

Paikkis, 2min. Jäi hyvännäköiseen asentoon(mitä nyt pimeässä voi nähdä). Pari kertaa pää kääntyi katsomaan jotain, mutta muuten tosi hyvä ja ryhdikäs makuu. Ei myöskään ennakoinut lopun perusasentoa. 

Seuraamiset, tehtiin molempia T:n muotoinen pätkä. Ihan hirveää. Alku oli ihan kiva, mutta hiipui loppua kohdin kun ei heti tippunutkaan palkkaa tai edes kehuja. Täytyy selvästi tehdä pidempiä pätkiä ilman imutusnameja enemmän. En kyllä ole näin huonoa seuraamista nähnyt Foxilta aikoihin.

Jäävät. Maahanmeno on aika hidas edelleen, ja itsekin varmistelen sitä kun hidastan samalla kun annan käskyn. Täytyy van harjoitella lisää. Seisominen sen sijaan hyvä, siitä näkisin että mitä ollaan viime aikoina työstetty, ei nimittäin tarvitse apukättä enää ja pysähtyy kutakuinkin kuin seinään.

Luoksari. Ei tullut ekalta käskystä, en tiedä oliko muka liian hiljainen käsky. Tarvitsee mun mielestä lisää vauhtia ja nopeamman reagoinnin käskyyn. Tämän kun pitäisi mun mielestä olla helpoin alo-liike, mutta meillä vähän tökkii, vaikka viime aikoina ohjatuissa on toiminut hyvin.

Luoksarin jälkeen vapautus namipurkille. Tehtiin vielä pari pätkää seuruuta kun halusin saada senkin onnistumaan. Paremmin teki kun aikaisemmin. En tiedä mistä se ensimmäisen seuraamisen surkeus johtui, oliko muka liikaa häiriötä.

1 kommentti: