Sivut

sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Sataa sataa ropisee

Arvatkaa kaksi kertaa ketkä hullut lähtivät tänään kaatosateessa näyttelyyn? Tietenkin minä ja Foxi sekä Vertti-veli ja yksi mun kaveri apukäsiksi. Ollaan hulluja, oikeasti! Ja vielä kaveri ihan vapaaehtoisesti lähti matkaan... Hölmö koiraharrastaja sekin :D


Päämääränä siis Tuomarinkartano ja Aptus Show. Sää oli mitä oli. Toisin sanoen aika kamala. Ei paljoa auttanut häkin suojaaminen kun vettä vaan tuli ja tuli ja kaikki kamat oli ihan märkinä. Etenkin tavalliselle pehmeällä A4-paperilla ollut numerolappu oli aika kivassa kuosissa kastuttuaan ihan läpi. Onneksi ei jouduttu odottamaan kovin kauaa kehää. 


Foxi ja Vertti olivat samaan aikaan kehässä nuorten luokassa. Minä Foxin kanssa ja Verttiä esitti Anni. Tuomarina oli Pekka Teini. Tunnen tuomarin jo ennestään, ihan mukava mies edelleen :)


"Keskikokoa hieman kookkaampi. Sukupuolileimaltaan voimakas, vielä hieman löysärakenteinen nuori uros. Vahva uroksen pää ja hyvä ilme. Selässä vielä pehmeyttä ja lantio hieman pyöreä. Välikämmen taipuu hieman vielä. Laadukas, hyvä turkki"


Joku sanoi että kyseessä pitäisi olla liiketuomari, vaan eipä tuossa arvostelussa sanota mitään liikkeistä! Ja turkki... Sitä löytyy enemmän meidän lattialta kun koirasta. Foxilla tällä arvostelulla tulokseksi EH ja veljellensä ERI ilman SA:ta. ROP Reetu ja VSP Capri, onnittelut!


Kun istuksin kotona kuivattelemassa läpimärkiä kamoja ja pohdiskelin taas tätä näyttelytouhua niin   tekisi ehkä hieman mieli hiljentää tahtia. Eihän me nyt ihan hirveän paljoa olla kehässä pyöritty(tai sitten ollaan...). Tietenkään voittaminen ei ole tärkeintä, mutta aika paljon ollaan taidettu meidän erittäin hyvistä maksaa. 


Täytyy myöhemmin katsoa uudelleen tuota loppukesän näyttelykalenteria. Siellä olisi kyllä paljon ihan mielenkiintoisia tuomareita ja vielä suhteellisen lähelläkin. Itse olen pitkään pyöritellyt Porin näyttelyä mielessäni englantilaisen tuomarin takia, mutta tällä hetkellä tuntuu siltä etten taida Foxia sinne ilmoittaa. Sen sijaan suunnitelmat hieman poikkesi kun ilmoitinkin Foxin Forssaan ja Lammille, tosin oikeastaan lähinnä siksi että tehdään kaverin kanssa pieni näyttelyturnee.


Ehkä mä vielä jossain vaiheessa jatkan tästä näyttelyaiheesta, tuntuu etten ihan osaa muotoilla mun ajatuksia sanoiksi...


Ja ai niin, kivan vesisateen takia täytyy ehkä tilata Foxille uudet rekkarit, ne kastui ja on nyt aika hurjassa kunnossa. Nice - NOT.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti