Sivut

maanantai 1. heinäkuuta 2013

It's showtime!

Vaihteeksi blogissa on ollut hieman hiljaista, olin viikon verran ulkomailla reissussa, joten Foxin päivittäisistä tarpeista huolehti äiti isän ja veljen avustamana. Eilen sitten kruisattiin "kotinäyttelyyn". Matkaan meni ehkä 15min.

Paikalla löydettiin hyvä paikka teltalle tollerikehän laidalta ja levitettiin leiri. Aamupäivän ilma oli pilvinen mutta ehkä vähän jotenkin painostava. Aika kiva koiranäyttelyilme kuitenkin. Eikös vaan sitten alkanut ennen tollerikehää aurinko paistaa ja totesin jo kavereille että saan kiskoa jotain laamaa perässä kun menen kehään. Vielä verrytellessäni Foxia se liikkui aika laiskasti ja oli vähän perässävedettävä.

Kolmen junnu-uroksen jälkeen oli avoimen luokan vuoro, siinä oli tällä kertaa Foxi ja Nemo. Sain Foxin aika kivasti seisomaan ja kun nostin ketjua ylös se oli jo valmiina liikkeeseen! Mentiin kaksi kierrosta ja se ei todellakaan ollut mikään perässävedettävä! Tuomarin katsoessa ensimmäistä kertaa koiria Foxi esitti hienoimman "nuuskahuuli" -ilmeensä. Tuomari nauroi Foxille ja niin minäkin kun huomasin :D 



Yksilöarvostelussa tuomari Börje Johansson Ruotsista mittaili päätä hyvin tarkasti. Kuuntelin hänen sanelevan arvostelua ja kuului vaan "utmärkt" toisensa perään. Foxi jatkoi kivaa liikkumistaan ja sai erinomaisen! Tykkäsin tuomarista tosi paljon. Kysyessään Foxin ikää hän sanoi "kuinka vanha tämä mies on?" vastasin että kaksi, johon tuomari totesi "sittenhän se on vielä poika" :D



"Maskulin hane. Vänligt uttryck. Utmärkt nosparti. Kraftig underkäke. Bar hals. Välanlagd skuldra. Utmärkt kropp. Står något utåttåat med sina framben. Utmärkt bröstkorgå djup och längd. Stark topline. Bra kors. Välvinklad bak. Utmärkt päls. Rör sig med utmärkt steg dock något ostabilt fram. Mycket välvisad. Trevligt temperament"

Arvostelu on varmaan paras mitä Foxi on ikinä saanut! Hyvin totuudenmukainen ja aika ylistävä :D Etenkin mieltä lämmittää kehut vahvasta ylälinjasta, erinomaisista liikkeistä(vaikka vähän epävakaat etuliikkeet) ja erityisesti tuo "mycket välvisad" :) Tällä leijutaan hölmö virne naamalla varmaan SNJ:hin asti :D

Nemon jälkeen kilpailuluokassa Foxi pönötti taas kiltisti ja teki sen taas! Nostin ketjua ylös ja se oli taas valmis liikkeeseen! Ihan mahtavaa. Koirien järjestys vaihtui kun Nemo sijoittui ensimmäiseksi ja Foxi toiseksi. Molemmat saivat SA:t joten kun junnuissa oli annettu vain yksi SA oli ainakin vara-serti varma. Tuomari vielä erikseen kehui kuinka hienoja sekä Nemo että Foxi olivat, etenkin niiden väri oli hänen mieleensä. 


Sitten olikin PU-kehän vuoro. Järjestykseksi tuli Nemo, Foxi ja junnu-uros, joka nimi ehti mennä ohi. Se tarkoitti siis sertiä meille koska Nemolla oli jo tarvittavat täynnä! Jeejee, mahtavaa! Tosi kiva oli myös kun paikalla oli pari hyvää kaveria, joiden kanssa ilon pystyi jakamaan. Kiitos!

Huonolle emme hävinneet, sillä Nemo valittiin ROP:ksi ja iltapäivällä RYP2 asti! Ihan kun viime vuonna Lammilla ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti