Sivut

perjantai 6. toukokuuta 2011

"Toi koira on tosi passiivinen"

Keskiviikon pentutokossa harjoiteltiin hihnakäyttäytymistä ja leikkimistä. Kahdella aikaisemmalla kerralla minulla oli lelu mukana mutta tällä kertaa kun sitä olisi tarvittu jätin kotiin. Yritin saada Foxin innostumaan nameista ja kyllähän se innostuikin mutta jos olisi ollut lelu niin ehkä se olisi syttynyt hieman enemmän. Kouluttajakin totesi koiran tosi passiiviseksi ja käski leikittämään sitä. Rauhalliseksi Foxia sanovat lähes kaikki mutta tämä on ensimmäinen kerta kun se todetaan passiiviseksi. Esiteltiin meidän hihnakävelyä ja kouluttaja sanoi ettei meillä ole mitään ongelmaa, se niistä treeneistä ja kotiin.

Ennen treenejä ollut tilanne hieman ihmetyttää itseäni... Joku seuralainen tuli autolla parkkipaikalle ja laittoi koiransa kentän laidalla olevaan häkkiin. Häkki oli umpinainen kolmelta seinältä, joten muut ihmiset eivät voineet tietää että häkissä on koira. Parikin ihmistä pentuineen käveli liian läheltä häkkiä ja koira alkoi räyhätä säikäyttäen pennut. Toivottavasti niille ei tullut mitään traumoja nyt kentästä. Ärsyttää häkissä olleen koiran omistaja.

Keskiviikkona päivällä kokeilin Foxin kanssa ulkona hieman dameilla... Se innostui taas tosi paljon damista(on se vaan niin passiivinen). Houkuttelin sitä, jätin damin maahan ja annoin kantaa(ei päässyt karkuun, koska oli hihnassa). Kantaminen ei ole tuolle yhtään vierasta mutta suussaan olevia esineitä Foxi ei kyllä haluaisi palauttaa. Siirrytään luultavasti treenaamaan noutoja ulkona, kun sisällä koira on hyvin haluttoman oloinen. 

Nyt on pari varistakin pakastimessa, saa nähdä milloin tutustutaan niihin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti