Sivut

torstai 12. toukokuuta 2011

Keskiviikon tokoilut

Teemana pentutokossa oli tällä kertaa perusasento ja seuraaminen. Seurata Foxi osaa jo aika hienosti ja perusasentoa ollaan aloitettu harjoittelemaan vähän ennen tokoa.

Koira tuntui olevan hyvin omissa maailmoissaan, mutta sain sen tekemään jotain yhteistyötä kun ensin vilautin sille lelua. Perusasentoa harjoiteltiin namilla ohjaamalla. Foxin opetan tulemaan suoraan sivulle ja se osaakin jo melko hyvin. Lisää vain treeniä tähän!

Seuraamista imuttamalla. Foxi osaisi ilman imutustakin tehdä ihan hienosti mutta koska koira on sellaisella fiiliksellä että lähtee helpolla haahuilemaan niin tehtiin imuttamalla. Seuraa hyvällä paikalla. Pitäisi ehkä saada joku kuvaamaan meidän jo koossa olevia tokoliikkeitä niin olisi jotain kuvia tännekin laittaa.

Kouluttaja kyseli meiltä onko jotain harrastussuunitelmia tulevaisuudessa. Minulle sanoi että näytän ihan siltä että aion kisata jossain lajissa :D Miltäköhän silloin oikein näyttää? Meillähän siis tarkoituksena on luultavasti kisata tokossa. Kouluttaja sanoi että kannattaa olla nyt jo tarkka että kaikki asennot on oikeita(ei esim. vinoa peruasentoa).

Foxin mielentilan kannalta ehkä tähän mennessä huonoimmat treenit. Ehkä kuumuudella oli jo osuutensa asiaan. Vielä pitäisi parina päivänä puuhastella dameilla ja jos sää sallii niin perjantaina käydään uimassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti