Sivut

perjantai 6. tammikuuta 2017

Meidän vuosi 2016

Nyt kun vuosi on jo vaihtunut, niin vilkaistaan vielä siihen mitä ollaan saatu edellisen vuoden aikana aikaan ja erityisesti kaivetaan ne vuoden 2016 tavoitteet esiin. Meidän tavoitelistahan ei mikään kovin hurja ollut.


Foxi
- käydään muutamassa näyttelyssä, haaveillaan siitä viimeisestä cacibista, mutta ei ole tarkoituksena alkaa sitä kuitenkaan kummemmin jahtaamaan
Foxi kävi yhteensä viidessä näyttelyssä Suomessa ja kahdessa Tallinnassa, eli muutama taisi toteutua. Saatiin Suomessa kolmesta näyttelystä ERI ja SA ja kahdessa myös PU-sijoitus. Lisäksi Rovaniemellä viimeinen cacib liippasi jo läheltä, mutta kotiintuomisina oli vain oranssi ruusuke. Tallinnasta saatiin sileä eri ja toisena päivänä vähän paranneltiin ja saatiin se vara-cacib, joka vahvistui oikeaksi. Postia lähti Belgiaan ja odottellaan vahvistusta saapuvaksi sitten joskus. Tavoite siis täytetty.
- silmäpeilaus nyt kypsemmällä iällä
Zoran silmäpeilauksen siivellä käytiin silmäpeilissä ja todettiin silmät myös terveiksi! Tavoite täytetty!
- työstetään muutamaa juttua mejässä ja sitten yritetään saada koepaikka
Tehtiin muistaakseni joku treenijälkikin ja koira oli kyllä aivan pähkinöinä siitä. En kyllä muista, että olisin laittanut yhtään ilmoa menemään Foxin nimissä. Tätä ei saavuttettu.

Zora
- käydään muutamassa näyttelyssä
Zora kävi kolmessa näyttelyssä Suomessa ja kerran vähän vitsillä Tallinnassa. Tavoite siis täytetty! 
- jatketaan tokoryhmässä ja voisi jopa uskaltaa kaavailla ekaa koetta esim. loppukeväälle
Tokot jäi tekemättä. Hyihyi. Tavoite ei täyttynyt.
- noutotreenausta ja alkusyksystä taipparit
Treenattiin jonkin verran, vaikka ei edelleenkään taideta treenimäärissä olla ihan samalla tasolla, kuin joskus Foxin kanssa ollaan oltu. Riistan kanssa tuli ongelmia, joihin ei olla vielä keksitty mitään ratkaisua, joten ei kannattanut edes haaveilla taippareista. Taippareiden sijaan käytiin Mäntän Talvi-Nomessa ja Uudenmaan Ohjuksessa damikokeissa. Oli kivaa! Ja tärkeää itselle että jonkinlainen kynnys kokeisiin ilmoittautumiseen tuli ylitettyä. Tavoite ei täyttynyt.
- treenijälki ja yritetään koepaikkaa mejästä
Zorakin pääsi treenijäljelle ja ilmoitinkin sen useampaan kokeeseen. Ei kuitenkin yrityksestä huolimatta saatu yhtään koepaikkaa. Koska tavoite oli vain yrittää koepaikkaa eikä saada sitä, niin tämä tavoite täyttyi. (pilkunviilausta)

Zoran tavoitteiden ulkopuolelta vielä mainittakoot että se suoritti MH-kuvauksen, jota ei jostain syystä mainittu tavoitteissa.

Ilmeisesti olen oppinut vuosien varrella hieman armollisemmaksi näiden tavoitteiden kanssa, koska nyt itseasiassa tällä kertaa ollaan täytetty tavoitteet aika hyvin. Vaikka olkootkin ne tosiaan varsin vaatimattomat.

Vuosi oli taas koiraelämän ulkopuolisella rintamalla aika tapahtumarikas, joten koiraharrastaminen ihan täydellä teholla ei ihan onnistunut. Lisäksi opiskelijabudjetti ja lähtökohtainen autottumuus hieman hidastaa. Mutta kyllä me täältä vielä tullaan! :)

Seuraavassa postauksessa sitten vuorossa tämän alkaneen vuoden tavoitteet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti