Sivut

sunnuntai 8. tammikuuta 2017

Goal is a dream with a deadline

Niin sanoi jenkkikirjailija Napoleon Hill. 

Meillä on vähän tuo tavoitehomma ollut enemmän ja vähemmän mitä sattuu, osittain johtuen ihan vaan omasta aikaansaamattomuudesta ja siitä että olen liian kiltti itselleni. Osasyypää on myös jos se miljoonaan kertaan mainittu opiskelijabudjetti. Siitä ollaan kuitenkin koko ajan pääsemässä eroon. Muutenkin luvassa lienee taas jossain vaiheessa ei-koiraelämään liittyviä muutoksia todennäköisen muuton seurauksena, joten eiköhän kuviot sotkeudu tässä vielä. Nyt kuitenkin meidän tavoitteiden vuoro!

Foxi
- startti rallyssa/mejässä
- joku kansallinen valionarvo 

Zora
- pentue
- käydään kokeilemassa tokossa/rallyssa/mejässä

Meidän tavoitteet kaikessa lyhykäisyydeessään taisi olla siinä. Kaikki riippuu niin paljon siitä milloin Zoran juoksut alkavat ja onnistuuko astutus ja syntyykö sen seurauksena pentuja. Sittenhän Zora on poissa pelistä jonkin aikaa. Kuitenkin ajattelin että ehkä kaikkien harrastuskoirien aatelia edustavan Foxin kanssa voisi yrittää saada jotain aikaiseksi.

Noin muuten olisi kyllä vähän ryhdistäytymisen paikka. Tokoa saisi helposti treenattua itsekin, mutta pitäisi vaan muistaa jonkinlainen säännöllisyys siinä. Zoralla on ainakin seuraamisessa vähän sellaisia kauneusvirheitä, joista haluaisin itse eroon. 

Ja tietysti ennen kaikkea toivon suuresti taas terveyttä ja iloa, naurua ja onnellisia hetkiä koirien kanssa ja ihania muistoja! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti