Sivut

torstai 8. tammikuuta 2015

Our Year 2014

Ehkä voisi tässäkin blogissa olla aika summata viime vuoden saldoa ja katsoa miten tavoitteet täyttyivät. Syksy, ja etenkin loppusyksy oli mulla koulun osalta melko vauhdikas. Sanomattakin selvää että se järkyttävä pimeys ja märkyys ei hirveästi innosta mihinkään.

Meidän viime vuoden tavoitteet olivat tällaiset:
Noutohommat
- kani varmaksi
- lisää riistatreeniä + häiriöitä
- jos em. onnistuu yritetään päästä kokeilemaan taipumista jo keväällä
- jos ei, niin viimeistään sitten syksyllä


Ei edelleenkään olla taipparivalmiita. Varisten kanssa työskentely on oikein mallikelpoista ja kaniakin työstettiin jonkin verran, mutta ei se edelleenkään nouse sellaisella otteella että sitä saisi jäljen päästä raahattua. Ja kesällä oli niin kuuma että jäi kyllä treenit treenailematta. 

MEJÄ
- muutama treenijälki
- paikka ensimmäiseen kokeeseen
- jos päästään useampaan kokeeseen niin 1-tulos



Taidettiin tehdä muutama treenijälki, mutta ei varmastikaan kovin montaa enempää kun 2013. Kokeeseenkaan ei menty johtuen siitä, ettei mulla ollut kesällä varaa irroittaa kokonaista viikonloppua metsässä rämpimiseen, kiitos töiden.


Muut
- MH
- silmäpeili



Melkeinpä ainoa tavoite mitä saavutettiin! MH:ssa käytiin ja se menikin ihan kivasti, Foxi oli aika oma itsensä, mutta leikki vaan enemmän kun mitä olin kuvitellut. Ja silmäpeiliin ei menty kun en pitänyt tarpeellisena. 

Näyttelyissä käytiin sellainen about 10 kertaa, saavutuksina viime vuodelle oli cacib ja Viron serti. Muuten vaihtelevasti erinomaista ja erittäin hyvää, vaikka mahtuupa sinne joukkoon myös kaksi PU-sijoitusta.

Voi vaan miettiä että onko näissä tavoitteiden asettamisissa mitään järkeä, kun ne eivät oikein tunnu toteutuvan. Vaikka tämä tavoitteet ovat vielä olleet maltillisemmat kun mitä joskus aiemmin. Vaan eipä sitä voi alkuvuodesta vielä tietää mihin elämä kuljettaa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti