Sivut

keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Tokoilua tauon jälkeen

Mulla on jo jonkin aikaa pyörinyt mielessä idea siitä että voisi jatkaa tokoilua Foxin kanssa. Siitä kun tuntuu nyt löytyneen edes jonkinlainen työmoodi. Saa nähdä kauanko jaksaa. Tänään käytiin sitten vähän kokeilemassa tuossa lähikentällä missä kuosissa homma on epämääräisen pitkän tauon jälkeen.

Paikkis, suoraan 2min. Jäi ihan kieroon, mutta makasi aika kivasti. Kunnes alkoi nuolemaan muniaan kun olin tulossa takaisinpäin... Perusasennon kautta uudelleen makaamaan(jäi suoraan tällä kertaa) ja pieni hetki vielä makaamista. Ei ennokointia, vaikka se on yleensä ollut tuolla jonkinlainen ongelma. 

Luoksari. Tuli pirun lujaa ekalla käskyllä. Perusasento ihan miten sattuu.

Seuraaminen. Aika kivaa, mutta meinasi painaa mua menemään oikealle ja välillä poikitti aika paljon eteen :D Täytyy treenailla lisää, aluksi lyhyempiä pätkiä. Tosin, Foxilta meinaa katsekontaktia aina muutaman metrin jälkeen tippua, onkohan se oppinut tekemään liian lyhyitä pätkiä?

Perusasentoja pitää treenata lisää. Niitä sai nyt hinkata aika paljon, milloin se oli vino, milloin liian edessä... Katsotaan kauanko tämä tokoinspiraatio nyt oikein kestää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti