Sivut

sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Kesäillan treenit

Tämän loppuaan lähentelevän viikon tiistaina käytiin mun työvuoron jälkeen tekemässä vähän damitreeniä tossa koulun pihalla. Onni oli iltavuoro, joka päättyi kymmeneltä, joten ilmakin oli jo vähän viileämpi.

Tehtiin kuunteluharjoituksena luoksetuloa damikujan läpi. Kuja oli vieläpä aika leveä, eli periaatteessa helppo homma. Foxi poimi pari kertaa damin mukaan, mutta kun ei saanut palkkaa siitä niin saatiin onnistuneitakin suorituksia. Täytynee vaan vähän muistutella pilliä takaisin herran mieleen sillä noutokäsky "tuo" ja luoksetulo "tule" ovat ehkä vähän liian samanlaiset... 

Sitten tehtiin linjatreeniä kentällä pituussuunnassa. Lähtö on aika räjähtävä, mutta ilmeisesti tuuli vähän vei hajua sillä linjan loppuosaan tuli jonkinlainen pieni "kauneusvirhe" kun ei se ihan suoraan mennyt. Saatiin kuitenkin myös sellainen viivasuora suoritus ja siirryttiin seuraavaan tehtävään.

Linjaa kentän poikkisuunnassa niin että dami on pienessä metsikössä. Yleensä meidän treeneissä dami on aina ollut niin että Foxi näkee sen itse, mutta nyt ei nähnyt. Tämä onnistui jopa yllättävän hyvin!

Hauskaa huomata miten Foxi taitaa kuitenkin oikeasti tykätä näistä noutojutuista. Kun otin damikassin esiin kotona se sai jonkinlaisen hepulin ja kovasti se olisi halunnut tonkia kassia kun kaivoin sieltä dameja. Kyllä sen kanssa vaan on aikamoinen työ tehty, jotta se saatiin noutamaan, tai ehkä lähinnä palauttamaan. Vaan nytpä tulee sitten palautukset aina käteen asti :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti