Sivut

keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Foxin joulu

Hyvä näin Loppiaisen lähestyessä kirjoitella vielä joulusta... Foxihan vietti tänä jouluna jo toista jouluaan. Ehkä tämä oli kuitenkin ensimmäinen oikea joulu, sillä aiempana jouluna Foxilla taisi olla ikää 8 päivää...

Hei, täällä on jotain!
 Jouluaaton aattona illalla käytiin viemässä parille lähellä asuvalle tutulle joulukortit. Tuli mukavan jouluinen fiilis kun oli kevyesti lunta maassa. Lumet tosin oli sulaneet seuraavaan aamuun mennessä pois... Foxi rakastaa lunta, illalla se rallasi pihalla ihan innoissaan vaikka lunta ei ollut nimeksikään. Paistettiin myös kinkkua ja sen ajan Foxi vaikutti hieman levottomalta. Kunhan kinkku oli paistettu niin punaturkkikin sai hieman maistaa sitä, herkkua oli :) 

Jos tälleen nätisti odottaa niin saisikohan näihin sitten koskea?
 Jouluaattona Foxi pääsi isän kanssa pitkälle lenkille vesisateeseen. Itse vietin tämän ajan käymällä isovanhempien kanssa hautausmaalla ja koristelemalla heidän joulukuusensa. Illalla Foxi sekosi kun yksi sen suosikki-ihmisistä(pappa) tuli meille. Foxikin sai muutaman lahjan: luita, leluja, treeni-hanhen ja nameja. Itse olin ostanut yhden lelun Foxille ja se joutuikin pian hieman jatkokäsiteltäväksi. Nimittäin virtahevon jaloissa ollut muovi oli aivan liian pehmeää ja koirahan keksi järsiä sitä(mitä järkeä sellaista on laittaa koirille tarkoitettuihin leluihin?). Foxi ei aluksi ihan tajunnut lahjajuttuja, mutta kun vingutin yhdessä paketissa ollutta röhköpossua niin Foxi kiinnostui siitä ja repi sen auki kuten muutkin lahjansa. Oikeastaan Foxi vaikutti hieman pettyneeltä kun ei saanut enempää lahjapaketteja revittäväksi, sillä se tuntui nauttivan niiden repimisestä(pehmeäsuinen noutaja?).

Jee, vihdoin lahjoja!
Joulupäivänä suunnattiin mummolaan syömään, mutta Foxi jäi kotiin. Sitä ennen se oli taas käynyt pitkällä lenkillä ja jäikin kotiin ihan hyvin, seuraksi sille jätettiin iso luu. Luuta ei oltu edes maisteltu vaan ilmeisesti koira oli viettänyt aikansa nukkuen. 

Foxin uusi suosikkilelu, röhköpossu
Tapaninpäivänä tietenkin käytiin pitkällä lenkillä, jonka jälkeen aloin pakkaamaan sekä omiani että Foxin kamoja. Illalla vietiin Foxi hoitoon siskon kaverille kultaisennoutajan seuraksi. Koirat leikkivät ulkona hetken ja sitten lähdettiin. Illalla naputtelin vielä kiireessä näyttelyilmoittautumiset Tallinnan näyttelyihin maaliskuulle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti