Sivut

keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Jääviä ja hypyn alkeita

Oltiin taas sunnuntaina ohjatuissa treeneissä Kellokoskella. Tällä kertaa meillä olikin eri ohjaaja.

Aloitettiin luoksepäästävyydellä, jossa meillä ei olekaan mitään ongelmaa. Sitten tehtiin seuraamista käskytettynä aika pitkäkin pätkä. Aikaisemmin olen imuttanut seuraamisissa mutta nyt mulla oli nami kädessä, mutta käsi oli ehkä normaalimmassa asennossa. Seuraamiset Foxin tasoon nähden onnistuivat tosi hyvin. 

Sitten tehtiin taas niitä jääviä. Tällä kertaa myös istumista(tämä VOI-liikehän toki kuuluu meidän toko aloittelevat ryhmän liikkeisiin...). Seuraamiset oli paljon parempia kun viime kerralla. Istumisesta meinasi kyllä mennä maahan kun muutaman onnettoman kerran viikolla tehtiin seuraamisesta maahanmenoa. Maahanmenot onnistui ihan kivasti vaikka mun täytyykin vielä lähestulkoon pysähtyä kun annan käskyn. Seisomiset taisi onnistua viime kerralla paremmin, koska tällä kertaa meinasi lähteä hiippailemaan perään. Foxi kyllä jää kuitenkin seisomaan eikä istu tai mene maahan. 


Sitten aloitettiin hyppyä. Sitä me ei oikeasti olla koskaan edes nähty(tai no mä olen, Foxi ei). Tehtiin kahdella laudalla ja ihan kivasti Foxi siitä yli menikin, joskus ehkä vähän kolautti jos oltiin liian lähellä. Tehtiin niin että hyppäytin Foxin toiselle puolelle, palkkasin esteen yli ja kiersin toiselle puolelle, käskin perusasentoon ja sitten sama toiseen suuntaan. Toistoja tehtiin ties miten monta. Kunhan joskus aletaan treenaamaan tätä itseksemme niin käytän kyllä varmaan namialustaa apuna.


Lopetettiin luoksetuloon. Meillä onnistui tällä kertaa paremmin kun edellisellä kerralla. Matka oli aika lyhyt mutta Foxi tuli sieltä kuitekin. Edelleen luoksetulossa on kyllä tekemistä...

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti