Sivut

sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Hyvinkää RN

Mentiin siis lauantaina Hyvinkäälle ryhmänäyttelyyn Leila Kärkkään arvioitaviksi. Mitään kovin korkeita odotuksia ei ollut vaikka salaa toivoinkin että me se erinomainen saataisi. Tuomarin tiedettiin pitävän vahvoista koirista ja Foxi 9kk ja 1pvä ei ehkä ihan ollut sitä. Oltiin siis junnuluokassa meitä kuukauden vanhemman uroksen(ja huomattavasti kypsemmän) kanssa. Foxi esiintyi ihan kivasti mutta kun seistiin tuomarin edessä niin olisin ehkä itse voinut asetella sen takajalat, koska seisoi hieman pihdissä. Tuloksena meillä tällä kertaa H ja totuudenmukainen arvostelu.

"Hyvät mittasuhteet omaava kauttaaltaan vielä kovin kapea ja kehittymätön. Kallo vielä kapea ja otsaluut korostuneet. Hyvät korvat, kuono ja silmät. Eturaajat kääntyvät ulospäin ja takaa seisoo pihdissä. Hyvät takakulmaukset. Etuasentoiset lavat. Eturinta puuttuu vielä kokonaan. Ylälinja vielä pehmeä. Liikkeet kovin löysät ja epävakaat. Tarvitsee aikaa kehittyäkseen ja tiivistyäkseen. Miellyttävä käytös."

Tuomari sanoi minulle että koira on kyllä lupaava ja siinä on hyvät linjat, mutta nyt se on vielä hyvin keskeneräinen(mistäköhän johtuu?). Kehotti tulemaan vuoden kuluttua uudelleen arvioitavaksi. 


Kärkäs olikin melko tiukka tai sitten taso oli olematon. Yhtään SA:ta ei jaettu ja ERI:n sai vain kaksi koiraa. ROPia ei valittu ollenkaan. 

Sunnuntain tokotreenit lintsattiin, koska olin itse näyttelyssä muualla vanhojen hoitokoirien kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti