Sivut

tiistai 28. kesäkuuta 2011

Maanantai

Leikittiin dameilla sisällä. Foxi alkaa oikeastaan syttyä niihin tän leikkimisen ansiosta. Leikin lomassa heitin sille parin metrin matkalla, lähinnä vaan kokeillakseni että mitä se tällä kertaa tekee. Ja mitä tekee tolleripoika? Ensin tuijottaa hetken ja sitten kipittää hakemaan damin ottaa keskeltä hyvällä otteella kiinni. Ja sitten se toi sen ilman että mun tarvitsi tehdä mitään Broadway-tason näyttelijäsuoritusta. Hullut kehut ja nami palkinnoksi. Jatkettiin leikkiä ja välillä annoin damin suuhun sille. Pitää ihan pienen hetken, mutta ote on melko hyvä. Heitin vielä samalla matkalla pari kertaa uudelleenkin ja koiran suoritus oli tasan samanlainen kun ensimmäiselläkin kerralla. Kantoi myös hyvällä ja rauhallisella otteella, aikaisemmin yritti ehkä vähän purra damia. Mahtavaa, mahtavaa, mahtavaa!


Vähän myöhemmin muhun iski hirveä into treenata näyttelykäytöstä. Siis sitä missä meillä ole ole ollut mitään ongelmia. Siitä huolimatta koira näyttelyhihnan kaulaan ja pihalle. Kun olen harjoitellut näyttelyhihnassa juoksua on tavoitteenani ollut että koira jossain vaiheessa oppii juoksemaan hieman mun edellä. Ja mitä tekee Foxi? Liikkumiskäskyllä se lähtee reippaasti ravaamaan mun edellä. Edellä juoksusta naks ja palkka. Hienoa! (kukaan ei kohta jaksa lukea tätä ainaista hehkutusta...)

Illalla käytiin vielä ManU-springerin kanssa metsälenkillä. Pojat tulevat toimeen erinomaisesti ja rymyävät toistensa kanssa mielellään. Lenkin jälkeen olikin kotona väsynyt tolleripoika. 

Foxi on nyt muuten ilmoitettu kahteen näyttelyyn heinäkuussa. Meidät voi bongata Tuomarinkartanosta 17.7. ja 23.7.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti