Sivut

sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Keep calm & celebrate

Pitkäperjantaina kurvattiin ensin viemään Zora hoitoon Orimattilaan ja sitten poimittiin Pasilan asemalta mukaan meidän toinen matkakaverimme, Jaana ja lunnikoirauros Unto. Sitten suunnaksi Turku. Turussa seuraame liittyi vielä Niina ja lunnikoiranarttu Pinja. Tästäkös Foxi oli erinomaisen mielissään, toisin kuin Pinja. Laivaterminaalissa Foxi sai osakseen paljon rapsutuksia ja huomiota, niin kuin koirat saavat oikeastaan aina tuollaisissa tilanteissa. 

Lauantaiaamuna mentiin taksilla näyttelypaikalle. Koska laiva oli aikaisin satamassa jouduttiin odottelemaan näyttelypaikan ulkopuolella jonkin aikaa ennen kuin edes avasivat ovet. Sitten kun ne ovet vihdoin aukesivat päästiinkin helposti leiritytymään tollerikehän laidalle. 

Juoksutin ja virittelin Foxia hyvissä ajoin ennen kehää. Ja siitä huomasi heti että se oli aivan erilaisella asenteella jo siinä vaiheessa kun mitä vertaa Turkuun. Sitten kuitenkin se sai odotella rauhassa häkissään kehän alkua.

Avoimessa luokassa oli Foxin lisäksi kolme urosta ja saatiinpa myös meidän edelle koira. Tosin tällä kertaa koira oli sellaisella asenteella mukana että edelläolija taisi olla vain hidaste :D Tuomari katsoi minusta Foxia jo ensimmäisellä kerralla pitkään ja kirjoitti itselleen jotain muistiinpanojakin. 

"Stor maskulin hane. Utmärkt huvud och utryckt. Tillräckligt hals. Mycket goda proportioner. Utmärkt bröstparti. Utmärkt vinklar. Bra ben och tassar. Mycket goda rörelser"

Näin arvioi Kurt Nilsson Foxia. Tällä saatiin erinomainen ja sen kunniaksi keilasin metallisen sijoituslapun kauhealla kolinalla nurin :D Kilpailuluokassa sitten taisi olla yksi tai kaksi erinomaisen saanutta Foxin lisäksi. Tuomari jakoi sijoitukset neljännestä alkaen ja kappas, Foxi osoitettiin ensimmäiseksi! Ja saatiinpa myös ainoa SA koko luokassa. Saatiin kommentiksi että Foxi näyttää kookkaalta, mutta oikeastaan se on aivan täydellisen kokoinen (tämän tueksi tuomari oli heiluttanut mittatikkua). 

Paras uros kehässä oli sitten junnu, Foxi, neljä valiourosta sekä Ramon. Siellä juostiin monta kertaa ympäri ja seisotettiin ties miten kauan koiria. Foxi oli kyllä niin mahdilla asenteella mukana, seisoi tosi kivalla ryhdillä ja liikkeessä sille sai taas antaa lisää narua. Edelläoleva taas vaan vähän hidasti :D Jälleen koiria alettiin sijoittaa neljännestä sijasta alkaen. Foxi sijoittui toiseksi!! Edelle meni upea Ramon, mutta koska se on veteraani ja Ruotsin valio, niin me korjattiin sitten sini-keltainen ja valkoinen ruusuke itsellemme ja Ramon sai kaksi titteliä. Foxi tosiaan sai Ruotsin sertin ja toisen cacibinsa! AIVAN MAHTAVAA :)

Sitten seurailtiin kehää ja lorvittiin näyttelypaikalla kun laiva lähti vasta kahdeksan aikaan. Onnekseni päästiin satamaan Tuulan ja Marikan kyydillä, kiitos vielä kerran ihan valtvasti, helpotti meidän reissua huomattavasti! Isojen kehien jälkeen käytiin tolleriporukalla vähän lenkkeilemässä ja sitten mentiin satamaan.

Satamassa me Foxin kanssa lähdettiin omille teillemme ja mentiin laivaan terminaalin kautta. Siellä oli tosi paljon ihmisiä ja riehakkaita lapsia. Foxia taisi näyttelypäivä jo painaa sen verran että se vain veteli sikeitä lattialla melskeestä välittämättä. Laivalla korkattiin Tuulan ja Marikan kanssa skumppa, johon olikin hieno syy kun löytyi saldona oli 2xsert, 1 cacib, 1 cacibiksi vahvistuva vara-cacib, VSP, ROP-VET, SV-15 ja SVV-15. Olikin oikein kiva jutella rauhassa hetken aikaa vaikka väsy painoi jo omistaajaakin.

Foxi oli kyllä todella mukava matkakaveri! Se kulki reippaasti mukana eikä aiheuttanut oikeastaan ollenkaan päänvaivaa tai manaamista käytöksellään. Tosin, eipä se nyt ihan ekaa kertaa laivassa ollutkaan. Maailman kansalainen, maailman paras Foximus <3


2 kommenttia:

  1. Wuhuu :D
    On kyllä upea saada tuollaisista skaboista cacib, kohti inttivalioo taidatte olla suuntaamassa ;)

    VastaaPoista
  2. Upeeta, mahtavaa, onnea vielä maailman paras veli ja setämies <3

    VastaaPoista