Sivut

maanantai 2. huhtikuuta 2012

Aurinkoinen Savitaipale

Viime lauantaina ajeltiin Savitaipaleelle näyttelyyn. Matka alkoi hienosti kun vaistomaisesti käännyin motarille kohti Helsinkiä! Pikainen pohdinta ja Keravallehan sitä täytyi ajaa kääntymään oikeaan suuntaan. Tämän jälkeen matka sujuikin hienosti, tiet olivat kuivat ja liikenne vähäistä. Sitä paitsi olin Savitaipaleella näyttelypaikalla tuntia aikaisemmin mitä olin alunperin suunnitellut(Google maps näytti pidemmän matka-ajan). 


Ehdin suurinpiirtein kasata häkin ulos kehän laidalle. Seurasin hetken kun tuomari saneli katsojille arvostelun koirista. Sitten lähdinkin käymään kävelemässä Foxin kanssa ja kappas, meidän kehä oli kadonnut! Kehäsihteeri siinä vielä oli viimeiset kamat kainalossa ja häneltä sainkin vastauksen että kehä siirtyy sisälle. Hyvä tuuri meillä! Tosin häkki ei aluksi meinannut mahtua mihinkään, joten se täytyi siirtää vasta myöhemmin. 


Viimein tuli meidän vuoromme päästä kehään. Foxi tuntui energiseltä ja se liikkui hurjan hyvin(alkaako Gerardin oppien treenaus näkyä jo nyt?). Harmi vaan että kehä oli aika pieni eikä siinä kovin paljoa mahtunut juoksemaan. Tuomari Paavo Mattila katsoi Foxin nopeasti läpi ja sitten meille jo heilutettiinkin sinistä lappua eli erittäin hyvä. Junnu-urosten kilpailuluokassa olimme kolmansia. 


Hieman pitkärunkoinen uros. Kaunisilmeinen pää, hieman voimakas otsa. Hyvin kehittynyt runko. Ylälinja voisi olla paermpi. Hyvä takaosa. Vasemman eturaajan pitäisi olla suorempi. Hyvä karvapeite ja liikkeet. Miellyttävä luonne.

Mun mielestä arvostelu oli aikalailla samanlaista settiä kun mitä aiemminkin ollaan saatu. Ihan todenmukainen arvostelu kyllä. Paikalla ei ollut kuin kaksi Mattilan mielestä erinomaisen ja SA:n arvoista tolleria. ROP Taikanovaan Ceena sekä VSP Hiawatha, onnittelut!

Hieman ennen lähtöä Foxi pääsi vielä yhden metsämiehen rapsuteltavaksi ja itsekin juttelin miehen kanssa. Hän totesi että Foxi on pitkärunkoinen ja niinhän sitä arvostelussa sanottiinkin ja tottahan se on. Muutoinkin paikalla oli paljon iäkkäämpiä metsämiehiä ja jotenkin tosi kiva ja leppoisa tunnelma. Ihana, aurinkoinen Savitaipale, katsotaan tullaanko ensi vuonna uudelleen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti